ViXaPiXa 221 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: NAVI Powód rezygnacji: Brak chęci do gry , bawię się na wakacjach Cos od siebie: Pozdrawiam wszystkich z mojego ukochanego serwera na którym wszystko się zaczęło i skończyło dziękuję wszystkim graczom za wspaniałe chwilę tym starszym graczom i tym nowszym ale niestety są w życiu takie chwilę gdzie coś się kończy a coś zaczyna , dzięki za danie szansy i pozdrawiam następujące osoby oraz dziękuje za wspólne chwilę i miłą atmosferę z opiekunami i pozdrawiam ich niech się opiekują i wreszcie coś zmienią :@Ktoś@vabastian oraz moich kumpli z administracji opiekujcie się dobrze serwerem. NO TO TRZYMAJCIE SIĘ NIE BĘDĘ ZAJMOWAŁ KOMUŚ MIEJSCA @PIOTR_xD@StyX @Nemo. Kaneke. @Kirito. @Meduza @qrnt @OL*binek@Rumunejszyn @Dr.Wiadro @CYGAN xD Właśnie zapomniałem o najważniejszej Werci również pozdrawiam cię bardzo i buziaki Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez TORAMARU 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meduza 71 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Baw sie dobrze na tych wakacjach, obyś sie wyszalał byku na nich powodzenia dalej <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 3Maj się. Czemu akurat ty? Ale ja Cię znam raz już tak zrobiłeś i wróciłeś, ale nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Pfff a o mnie zapomniał, a gralam tam czasami No masz szczęście!! Powodzonka Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez Wercia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jak i każdy, tak i ty, 3maj się ziomek wpadnij czasem na tsa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jak Ty się bawić nie umiesz bocie o Ganji zapomniał szukaj tych chęci tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Żegnaj i powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Żal mi cie @TORAMARU. Gadaliśmy razem, więc wiem skąd ten brak chęci. Szkoda tylko, że tak musiało się skończyć. Często się śmialiśmy, żartowaliśmy, wkurzaliśmy, było fajnie. Mam nadzieje, że rezygnując z JB, nie rezygnujesz z naszym kontaktem, dawno sie na TS nie widzieliśmy. Mieliśmy pykać w the foresta. Pamiętaj na Ts zawsze znajdziesz mnie pod tym nickiem. Powodzenia mordeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Przyjęte, powodzenia dalej i dzięki za długą służbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi