xanax 18 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 1. Nick: ✪ xanax 2. Imię: Dominik 3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon : Tak posiadam sprawny i działający mikrofon 6. Składka (tak/nie): VIP kupowany 3 razy (na miesiąc) 7. Link do swojego GameMe : https://classicffa.gameme.com/playerinfo/661823 8. Parę słów o sobie : Nazywam się Dominik, mam 18 lat, mieszkam w Warszawie, interesuje się graniem w Counter-Strike i sportem, w wolnym czasie lubię obejrzeć dobry film 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem : Gram na tym serwerze od dłuższego czasu, można mnie na nim spotkać codziennie. Chciałbym pomóc serwerowi w zwalczaniu plagi cheaterów i toxic playerów 10. Steam_ID: STEAM_0:1:205811179 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h dziennie ale zdarza się że i cały dzień 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W każdych 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: koło 2000-2100h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Wiek + Znajomość SB + Mic + Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 No cóż Xanax ja to nawet dopisywać nie będę ja już rzadko wchodzę niestety na razie sobie zrobiłem przerwę od csa a więc przyda się więcej administratorów a więc. Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Wiek na + Sb na + oraz miło się z nim na serwerze gra Czyli na tak Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez Lift12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Panie, co wbijam na serwer, widze tego No Life'a xD Cośik strzylo, posiadał admina, znajomość SB, wiek, nie spina "dupy" NA TAK Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez No Chance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 NA TAK: + Aktywność. + Znajomość regulaminu. + Wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqi 17 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Znajomość SB + Działający mikrofon + Aktywność na serwie + Posiadał admina + Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Wiek + Znajomość SB + Mic + Godziny w csgo + Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzywa 9 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 wiek + Mic + SB + Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Podanie przyjęte, zapraszam na PV steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi