Shino 1 881 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Nareszcie mamy swój kącik administracji! Nie będę usuwał konwersacji, bo to bezsensu, zrobimy z niej taką formę pogadanki, a wszystkie konkrety będą się przedstawiać tutaj. Czego od was tutaj oczekuję? Otóż: Nie chcę tu widzieć żadnych: -Kłótni -Bezsensownego spamu -Rozmów na luzie, nie dotyczących serwera i samej administracji. -Tworzenia tutaj tematów bez przedstawienia problemu popartego dowodami i argumentami, zanim tutaj coś napiszecie zastanówcie się 3 razy -Skarg na administrację i graczy Co będzie się tutaj znajdować? Otóż: -Różne spisy danych takich jak spis GT, kontaktu do admina. -Poradniki dla nowych strażników i adminów -Tematy dot. problemów serwera, które chcę konsultować TYLKO z wami -Ankiety z pytaniem do was Co nie jest tolerowane w ogóle? -Wynoszenie informacji i danych z kącika, jak tylko się o tym dowiem, że to co dzieje się tutaj będzie wynoszone na światło dzienne będę karał degradacją. Jakbym chciał, by ktoś z zewnątrz wiedział co tu się dzieje to bym go tu dodał. Od tej reguły nie ma wyjątków. -Wszystko wspomniane w punkcie "Nie chcę tu widzieć..." będzie karane ostrzeżeniami + to co się dzieje na serwerze i w samym dziale JB. Wszystko będzie spisywane w jednym miejscu, tutaj, w temacie z ostrzeżeniami - nie będzie taryfy ulgowej tym razem. I tylko dodam na koniec - mój prywatny FB nie jest po to, żebyście mi spamowali o sprawach serwera. Jak już kogoś z was mam w znajomych to uszanujcie tam moją prywatność, dziękuję. ZASTRZEGAM SOBIE I INNYM OPIEKUNOM PRAWO DO EDYCJI PUNKTÓW ZAMIESZCZONYCH TUTAJ. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi