Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Witam, Szukam osoby, która zna się na COD'ach i gra dość dużo na naszym serwerze. -> Nie interesują mnie osoby które nie będą grać na serwerze minimum 2 godzin dziennie. Zastrzegam sobie prawo do zabrania opiekuna wybranej osobie nawet po paru dniach jej kadencji. Imię: Nick: Wiek: Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer: Staż na serwerze: STEAM: Znajomość amx (1-10): Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): Czy miałeś H@ lub J@ na innej sieci? (podaj nazwy, bez linków): Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) Imię: JakubNick: (Forum) Mercus** (serwer) TGMWiek: 18Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer: Na serwerze, starałbym się tak jak sugerowałem w podaniu a nawet dłużej, co do forum tudzież plików, pozwolę sobie użyć słowa "kiedy zajdzie taka potrzeba".Staż na serwerze: Dosłownie dziś na niego przyszedłem, i myślę, że zagoszczę tu przez długi okres.STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/76561198120687701/Znajomość amx (1-10): (dla admina) 9 (ogólnie) 7Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): Słabe 2, teoria to nie to samo co praktyka.Czy miałeś H@ lub J@ na innej sieci? (podaj nazwy, bez linków): NieCzy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Wielokrotny admin.Dlaczego akurat Ty: Przyszedłem na serwer z zamiarem pomocy, bo widzę co się dzieje, 3 osoby grające w administracji - słaby wynik a serwerem się trzeba zająć. Jako iż jestem tutaj "GRAJĄCYM" adminem poznałem trochę serwer i myślę, że dałbym radę. Może i znajomość jest słaba, ale zawsze musi być ten 1 raz kiedy trzeba się nauczyć w praktyce, bo bez tego to w zasadzie można sobie wmawiać, że coś się umie a tak nie jest. Jeżeli został bym wybrany, a nie był bym w stanie opiekować się serwerem zrzekł bym się rangi. Moje GT > https://www.gametracker.com/player/TGM/193.33.176.64:27015/ Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Mercus** 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Imię: Michał Nick: Black14 Wiek: 21 Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer: 2/3h na luzie, nawet więcej ale to już będzie zależało od ilości wolnego czasu. Natomiast na forum mogę zaglądać co chwilkę w ciągu dnia. Staż na serwerze: ok. półtora miesiąca z przerwą. STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/76561198033011069/ Znajomość amx (1-10): Myślę, że 9 Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): 9 Czy miałeś H@ lub J@ na innej sieci? (podaj nazwy, bez linków): Tak, nawet tutaj byłem opiekunem. Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak, nie jedną. Dlaczego akurat Ty: Mam doświadczenie jako Opiekun, byłem Zastępcą opiekuna starego dobrego ZombieExpModa. Serwer jest do dość dobry i widzę w nim przyszłość lecz trzeba się nim odpowiednio zająć. Wiem, że ostatnio nie grywałem, ale widzę mobilizację wrócenia na serwer i stanie się to jeszcze w dniu dzisiejszym. Wcześniej jak grałem to można powiedzieć, że siedziałem cały dzień na serwerze z małymi przerwami (wiadomo nie zawsze). 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Imię: OliwierNick: Black-HunterWiek: 16 latIle czasu dziennie możesz poświęcić na serwer: min. 2 godzinyStaż na serwerze: Na tym serwerze gram od niedawna tzn. Parę miesięcy lecz doświadczenie na codach mam.STEAM: Brak tzn. Nie opłacony.Znajomość amx (1-10): min.7,5Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): 2.5/10Czy miałeś H@ lub J@ na innej sieci? (podaj nazwy, bez linków): Nie miałem.Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Byłem wiele razy Adminem.Dlaczego akurat Ty: Mam doświadczenie na Codach oraz mam dużo pomysłów których jeszcze nikt nie zaprezentował (przynajmniej na tej sieci). Mimo iż nie jestem najstarszy to raczej można dać mi szansę Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Black-Hunter 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Imię: Dawid.Nick: Nemo.Wiek: 15.Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer: Dziennie- jak każdy normalny człowiek od 2 do maksymalnie 5 godzin bo też mam swoje życie.Staż na serwerze: Grywam sobie ostatnio, ale ogólnie z serwerami z tej sieci już od 2015 siedzę.STEAM: http://steamcommunity.com/id/ /Znajomość amx (1-10): 7Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): Nie jest problemem wgrywać pluginy lub naprawiać zepsute/ poza tym co miesiąc nowe rsy- łatwo. Myślę też 7/10.Czy miałeś H@ lub J@ na innej sieci? (podaj nazwy, bez linków): Tak- miałem styczność z FTP raz i było to naprawdę łatwe.Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: JB v1(2015r.), JB v2(2016r.), FFA(2017). Obecnie nie pełnię ważnych funkcji, ponieważ skupiłem się przez wakacje na innych czynnościach i teraz powracam na serwery cs 1.6 Dlaczego akurat Ty: Zaczynając od tego, że potrzebujecie na to stanowisko wzmocnienia, ja myślę, że mógłbym się przydać na to stanowisko- dlatego, ponieważ potrafię ogarnąć FTP i cały serwer i nie jest to dla mnie problem Fakt, mam 15 lat, ale z csem mam więcej doświadczenia niż nie jeden. Gram w tą grę odkąd skończyłem 8 lat, a adminować zacząłem już od 12 roku życia, ponieważ podobno wtedy ogarniałem, dawali mi szansę i raczej się nie zwiedli, ponieważ nie było na mnie żadnych skarg, a ja sam nie byłem aż tak źle odbierany na tej sieci Koledzy u góry również mają wielkie szansę i życzę im jak najlepiej. Powodzenia! Ja sam pozdrawiam wszystkich czytających to podanie i miłego rozpatrywania podania! Edytowane 4 Września 2017 przez Nemo. Kaneke. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Września 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Dnia 27.08.2017 o 22:10, Mercus** napisał: Imię: JakubNick: (Forum) Mercus** (serwer) TGMWiek: 18Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer: Na serwerze, starałbym się tak jak sugerowałem w podaniu a nawet dłużej, co do forum tudzież plików, pozwolę sobie użyć słowa "kiedy zajdzie taka potrzeba".Staż na serwerze: Dosłownie dziś na niego przyszedłem, i myślę, że zagoszczę tu przez długi okres.STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/76561198120687701/Znajomość amx (1-10): (dla admina) 9 (ogólnie) 7Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): Słabe 2, teoria to nie to samo co praktyka.Czy miałeś H@ lub J@ na innej sieci? (podaj nazwy, bez linków): NieCzy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Wielokrotny admin.Dlaczego akurat Ty: Przyszedłem na serwer z zamiarem pomocy, bo widzę co się dzieje, 3 osoby grające w administracji - słaby wynik a serwerem się trzeba zająć. Jako iż jestem tutaj "GRAJĄCYM" adminem poznałem trochę serwer i myślę, że dałbym radę. Może i znajomość jest słaba, ale zawsze musi być ten 1 raz kiedy trzeba się nauczyć w praktyce, bo bez tego to w zasadzie można sobie wmawiać, że coś się umie a tak nie jest. Jeżeli został bym wybrany, a nie był bym w stanie opiekować się serwerem zrzekł bym się rangi. Moje GT > https://www.gametracker.com/player/TGM/193.33.176.64:27015/ Przyjęty. Szukam jeszcze zastępcy. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Imię: Grzegorz Nick: Grzegorz Wiek: 18 Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer: 1-2h to zależy też od szkoły bo różnie to bywa. Staż na serwerze: 2-3 dni spodobał mi się cod a szczególnie gdy już był tu jeden i miałem tam admina. STEAM: Nie mam, ale w przyszłym czasie zamierzam kupić. Znajomość amx (1-10): 8 Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): 6 miałem kiedyś własny serwer dd2 z kolegą ale jakoś się to rozeszło Czy miałeś H@ lub J@ na innej sieci? (podaj nazwy, bez linków): Miałem Zastępce opiekuna z kolegą, ale to był serwer tylko na jakiś czas. Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Pełnię. Miałem admina na Codzie, Jb, Dh , Zm. Dlaczego akurat Ty: Chciałbym pomóc trochę serwer w ład wprowadzić, pomóc @Mercus** bo wiem ze sobie rady nie da a tak na poważnie to chciałbym poogarniać serwer trochę jak i graczy którzy łamią regulamin, po odświeżać serwer i pełnić daną funkcję nad serwerem. Myślę że ogarnoł bym to jakoś. 7 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi