StyX 177 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Nick:StyXPowód rezygnacji:Brak chęci, brak współpracy.Cos od siebie: Jak widać serwer jest już opustoszały, wszystko miało się wyjaśnić do zakończenia wakacji, ale do tej pory nic nie zauważyłem. Propozycji tyle było i angażowania, nie tylko z mojej strony, ale to nie wystarczyło. Ten serwer już skreślam. Rezygnuje z admina JB. Dzięki za daną mi szansę @Shino Sorry, że muszę cię zostawić, ale nie widzę już przyszłości dla tego serwera. @edit, z początku zapomniałem dopisać, że rezygnuje tylko z JB Edytowane 4 Września 2017 przez StyX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nie strasz, już się bałem, że z coda rezygnujesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 No i dobrze. Serwer opustoszały, same dzieci. Brak odzewu od opiekuna.I jeszcze te zapowiedziane awansy u osób które mają strażnika 8/9 miech których nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Rezygnacji nie przyjmuję, bo chcę z Tobą jeszcze pogadać na ten temat. W razie czego Kasia rangę Ci zabierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 5 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Co z rezygnacją? @StyX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Dobra posiedzę jeszcze trochę. Zobaczmy co i jak, prosiłbym nie przyjmować tej rezygnacji. Edytowane 6 Września 2017 przez Kasia! ZAMYKAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi