PIOTR_xD 375 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Nick: PIOTR Powód rezygnacji: Brak chęci + aktualna sytuacja na serwerze Cos od siebie: Rezygnuje tylko z JB. Dzięki @Shino, @vabastian za danie szansy, był to mój pierwszy JB na jakim grałem i pierwszy otrzymany admin. Dzięki też kolegą z administracji, tym co byli i są nadal: @StyX @qrnt @Meduza @GrzegorzxD @Dr.Wiadro @PelleK @Rumu. @Nemo. Kaneke. @TORAMARU @Troplelek. @CYGAN xD, za wspólną grę oraz miłe chwile. Może jeszcze kiedyś wrócę (o ile jeszcze będzie na co wracać) NO TO ELO 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Jezu......... już myślałam ze chcesz Mi uciec z dd2 >.< 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Wrócisz wrócisz xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Cześć powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Trzymaj się Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dzięki za wkład włożony w rozwój serwera, trzymaj się, rezygnację przyjmuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi