Tim0rE 350 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Hmm... tak więc jak widać odchodzę, głównie przez to że nie będę miał w ogóle czasu grać( Szkoła do 16 codziennie + siłownia oraz nauka i obowiązki domowe) raczej i tak płakać nikt nie będzie xD. Powodzenia w dalszym rozwoju tej sieci serwerów @KonWoy Przepraszam że napisałem te podanie pobyłem tylko niecałe 4dni i odchodzę ale nie mam zamiaru zajmować komuś miejsca, sorki. @I3orix dzięki za chwile spędzone na ts oraz granie ;P @Wercia. dzięki za wszystko jednak muszę się przypieprzyć że mnie porównujesz do kardzia co wtedy napisałem post w konkursie... Po prostu denerwowało to "nabijanie postów" Dziękuje wszystkim panom z Jb za wspólną grę która była dla mnie przyjemna. I niektórym z dust2, arenek 1vs1. @Kasia! jakby co specjalnie nie pisałem rezygnacji żeby sobie dodatkowego postu nie robić, tak więc możesz mi rangę na forum zabrać. Cóż po paru zastanowieniach doszedłem do wniosku że jednak nie odchodzę, a będę mniej aktywny. Przepraszam za te "pożegnanie" ale postąpiłem zbyt pochopnie. Mam jakaś nadzieję że nikt teraz na mnie nie będzie patrzył jak na idiote z tym pożegnaniem, ale postępuje jak zwykle za szybko no i dochodzi do takich sytuacji xD. Edytowane 12 Września 2017 przez Lift12 3 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 3maj się !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Na początku to opiekun musi ci flagi z serwera zabrać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) No szkoda mordo będzie mi ciebie brakować, ale no cóż rozumiem szkoła... Jakbyś chciał pogadać zawsze możesz napisać na steam czy coś. Także trzymaj się, powodzenia! Edytowane 5 Września 2017 przez I3orix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 No pa. Będę tęsknił XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Wrócisz xD a jak nie to i tak wrócisz. Mam cie chyba na steam także kontakt zostanie na ts tez wbij i zagramy cos kiedys jeszcze z fartem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dzięki Lifcik za gre :333 fajnie wspominam rozmowy na ts z tobą xd Powodzenia mordeczko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Siemanko mordeczko ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej_MarzeŃ 48 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Bajo dzieki z gierki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Pa pa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 O nie! Już tęśknie :(((((((( PS a tak serio powodzenia w limbie, młody 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 5! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 No elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Siemanko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Bywaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 narka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 3maj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Liiiifcik! Trzymaj się morduniu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Elo. Pamiętaj - parapety będą parapetami. Ostrzegałem ciebie a ty nie kierowałes się rozumem tylko stulejką (bez obrazy). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 @Lift12 Dlaczeeeeego :((((((((((( Nie odchodź błagam lifcik :((((( Ja chciałbym jeszcze z Tobą pograć, co musisz mi obiecać, widzimy sie na duscie niedługo Ale i tak będę tęsknił, baaardzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 3maj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Paa mam nadzieje ze jeszcze w pana zagramy kiedys 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Jak coś to na szejksach pisz XD PA RYCERZU JEDI! XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meduza 71 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 powodzenia lifcik kochanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi