Shino 1 881 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) Yo, dużo nas nie zostało, ale mam nadzieję, że to się w najbliższym czasie zmieni. Od dzisiaj po obgadaniu wszystkiego z @vabastian, będzie się on zajmował wami, czyli adminami/strażnikami. Odpowiedzialny będzie za selekcje (w większym stopniu), za rozliczanie was z GT, ogarnianie tematów związanych z adminami - typu spis adminów, kontakt etc - oprócz tego jak dawniej będzie ogarniał większość podforów JB 1.6, czyli głównie skargi, bo sprawy w dyskusji nt. zmian technicznych zwykle ogarniam ja. Dlaczego chcę praktycznie w ogóle porzucić ogarnianie adminów i strażników? By móc na spokojnie zająć się poważniejszymi sprawami serwera, a nie błahostkami typu zmiana rangi, edycja jakiegoś tematu. Oczywiście awanse z strażnika na admina i składki najprawdopodobniej w większym stopniu będę ogarniał ja. Dodatkowo @Meduza awansuje na admina, a @StyXjuż ma, więc nie XD Reszta nie gra, nie ma żadnego kontaktu, więc nic w ich stronę nie robię, jutro będzie próba kontaktu z nimi przez Sebastiana. Po ogarnięciu wnętrza będziemy ogarniać administracje od początku, wyselekcjonować jakiś sensowny skład i iść naprzód, bo to administracja jest sercem serwera, a nie parę linijek kodu. Czego od was aktualnie oczekuję? Chcę, byście przede wszystkim grali, mimo wszystko starali się sprowadzać jakichś graczy na serwer i by to hulało chociaż w najmniejszym stopniu, by ludzie wiedzieli, że serwer istnieje, a nie wchodzili na parę minut i wychodzili. Chcę, by osoby, które jednak mają ochotę coś dołożyć do reklamy się do mnie odezwały do jutra wieczora. Na razie tyle, będzie większa ekipa to będzie więcej gadania. W weekend ogarniam mapy na pierwszym miejscu, tak jak obiecałem w tamtym tygodniu na zmianach. Naprawimy jakieś usterki jeśli takie są, ale nie widziałem i chcę zacząć zajmować się cod modem czyli klasy, etc, bo to jest główna zabawa aktualnie tego JB pomijając FD. Chcę zacząć również to o czym mówiłem czyli sklep, vip, respekt, gangi. TT jest w skrócie za silne co zabija całkowicie chęć prowadzenia w CT. Po tym zajmiemy się poprawkami regulaminu, bo nadal (tak nadal, omg) jest tam trochę niedociągnięć, bo tak jak Karolina mi mówiła ten regulamin był przepisywany (lub kopiowany, nie pamiętam) od JB CS:GO, także po prostu trzeba go przestudiować i szukać niedociągnięć. Temat zostawiam otwarty, jak coś to piszcie. Edytowane 14 Września 2017 przez Shino 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Nw czy to tu napisać to pisze tu xD O 19 12 Nastąpił crash serwera na mapie jail_czone była wtedy zabawa chowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Z serwera wywaliło hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 W wzorze do skargi jest słowo "wzór:" w spojlerze nw czy to zamierzone ale moim zdaniem te słowo powinno być poza nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 W dniu 29.10.2017 o 13:56, Baobab napisał: W wzorze do skargi jest słowo "wzór:" w spojlerze nw czy to zamierzone ale moim zdaniem te słowo powinno być poza nim Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zapraszam administrację do zapoznania się z wiadomością w dyskusji w poddziale jb, liczę, że dodacie coś tam od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Prosilbym administracje o zbindowanie sobie informacji o konkursie kreatywności z okazji, ze został on przedłużony Adminow o bind na say@, natomiast strażników na zwykły say Dodatkowa informacja, proszę ta wiadomością nie spamic, lecz dawać, co jakiś czas Bind dla adminow (kolor można oczywiście zmienić byle nie na czerwony) bind "klawisz" "say @@c Zapraszamy do wzięcia udzialu w konkursie kreatywnosci, więcej info na naszym forum" Bind dla strażników: bind "klawisz" "say Zapraszamy do wzięcia udzialu w konkursie kreatywnosci, więcej info na naszym forum" Was rowniez zapraszam do wzięcia w nim udziału Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi