tsukuyomi 629 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Moja propozycja dotyczy możliwości zmienienia własnego tytułu. Tylko dla jakich osób teraz pytanie, moja propozycja to: - Donator, Vip, Stały bywalec. - Dla każdego. - Od 400 postów. ( lub większa/mniejsza ilość ) Trzeba po prostu ustalić dla kogo. Wiem, że kiedyś była taka możliwość., ale z aktualizacją jej nie ma. @Esme czyli jest to.. Ale ja tego nie mam wiec jakie osoby to mają? @Esme tak, sprawdziłem drugi raz bo wydaje mi się, że donator powinien mieć mozliwosc zmiany, ale nie mam @I3orix lub jest to dla vipa/stalego bywalca, ale wlasnie jesli tak jest to wnoszę o to aby donator tez mial taką mozliwosc @I3orix jesli tak jest, to chcialbym wiedziec od ilu postow Edytowane 17 Września 2017 przez TomeK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) eee, przepraszam bardzo, ale co TO jest? @TomeK. jesteś pewny? Edytowane 17 Września 2017 przez Esme 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Godzinę temu, TomeK. napisał: @Esme czyli jest to.. Ale ja tego nie mam wiec jakie osoby to mają? Jeżeli nie masz tego to najwidoczniej jest to dostępne od większej ilości postów . @TomeK. Nie jest to na pewno ood stałego ani vipa bo jak nie miałem tych rang też mogłem zmieniać. Edytowane 17 Września 2017 przez I3orix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Z tego co widzę, to po prostu donator tego nie ma. Opcję zmiany tytułu użytkownika mają widocznie tylko vip/stały bywalec. Ale tego nie da się zmienić. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Niestety, opcja nie jest ogólnym uprawnieniem w grupach. Wyjaśniłem to już wcześniej na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi