Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Nick: Jeremaya vi ReyData zdarzenia : NieistotneOsoba/y na którą chcesz złożyć skargę: Graficy na forum. (gdyż nie dostałem odpowiedzi kto dokładnie przyczynił się tej tragedii)Opis Sytuacji : Otóż utworzyłem galerie, gdzie wstawiłem obrazek, który samodzielnie narysowałem. Praca nad nim zajęła mi dobre kilka chwil. Obrazkiem chciałem się pochwalić. No i utworzyłem galerie. Dzisiaj chciałem wstawić prace kolejne, a tu parze mojej galerii nie ma. Została ona przeniesiona do działu pogaduchy. Mogę się spytać dlaczego? Jeżeli zostało to wykonane z powodu braku aktywności to przecież takie tematy są zamykane. Jeżeli chodzi o ilość treści, to był już inny temat z jedną pracą, który nie został wyrzucony. Jeżeli nie mam talentu do rysowania to nie mogę umieszczać swoich prac na forum? Myślałem, że do działu "WASZE PRACE" można "Zrobiłeś/aś jakąś prace graficzną? Pochwal się nią:D". Może i rysunek w PAINT, ale jest pracą graficzną, która jest dla mnie bardzo ważna. Ten akt pogardy bardzo krzywdzący dla moich uczuć. Jak widać nie każdy posiada takie same prawa. Dowód : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 20 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 To raczej byłem ja, więc nie ma co krzyczeć na grafików Co do tematu, Jeśli chcesz by temat został, musisz stworzyć więcej takich prac, ponieważ jedna praca to za mało. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi