Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Użytkownik miesiąca [WRZESIEŃ]

Kasia!

Rekomendowane odpowiedzi

pre_1458747026__um.png

Pierwszy miesiąc szkoły za nami. Pierwsze jedynki chyba już są? Ale! Pewnie i dlatego może ktoś się więcej udzielał na forum? Sprawdźmy to!

Widzisz osobę która w sierpniu wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować!

W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór.

Zapraszamy do zabawy!

Wzór:

Nick:
Powód:

_

Zasady:

• W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem like.
  • Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum
  • W zabawie nie biorą udziału:
    • -_-
    • dav3
    • Kasia!

Treść posta dosłownie "skopiowany" od Besi523

• Like 9

Nick: @MajuN

Powód: Jeden z najaktywniejszych adminów TS3, który jest stażem z nami najdłużej. Zawsze służy pomocą oraz potrafi doprowadzić do porządku w razie potrzeby. Wydaje mi się, że zasługuje na ten tytuł. Dodatkowo jest opiekunem coda, który trzyma się bardzo dobrze (mimo, że nie umiem na nim grać), wschodząca gwiazda normalnieXD Ale tak na poważnie chyba czas zmienić um, nie popadać w monotonię jednej osoby po raz 4:) Majunka jest zawsze gotowa.

Edytowane przez Marina.
  • Like 10

Nick: @Wercia.

Powód: Robi elity na prawie wszystkich, jak nie wszystkich serwerach cs 1.6, dobrze sprawuje się na stanowisku zastępcy opiekuna na dd2 1.6, robi różnego rodzaju konkursy na dd2 1.6, jako grafik sprawuje się świetnie, wszędzie jej pełno, wypowiada się praktycznie wszędzie gdzie można, będąc rok na tej sieci zrobiła tyle jakby była co najmniej 2 lata. Jak dla mnie bez dwóch zdań zasługuje na to wyróżnienie! :)

Edytowane przez I3orix
  • Like 9
  • Zmieszany 2

@Jeanette vi Rey

W końcu obudziła kącik redaktorski (wraz z Jankiem naszym kochanym, który dodaje recenzje), dodała pytania dnia, opiekuje się Q&A. Udziela się na sb i zawsze powtarzam ZAWSZE można się do niej zwrócić z pomocą. Użytkownikiem miesiąca nie powinien być ktoś kto myśli "zrobię coś, bo łatwe i mam chwilę czasu" tylko zawsze pomoże w każdej sytuacji jak ma wolną chwilę. Nie zgłaszajmy użytkowników, którzy coś robią, bo maja interes i łatwiznę, tylko użytkowników, którzy wkładają w coś swoje własne pomysły i wkładają w nią chociaż troszeczkę swojego serca. Taka jest nasza redaktorka. Powodzenia Żaneto. Zasługujesz :)

Edytowane przez Weronikaa
  • Like 11
  • Dziękuję 1

• Kasia! zablokował(a) ten temat
W dniu 24.09.2017 o 21:52, Lift12 napisał:

Nick: @Mercus**

Powód: Według mnie ta osoba jest bardzo aktywna w swoim dziale jako opiekun. Szybko sprawdza podania, skargi itp. Widać że od kiedy dostał opiekuna to ma motywację żeby na serwerze wszystko było dobrze. Według mnie ta nagroda by go jeszcze bardziej zmobilizowała.

Nowym użytkownikiem miesiąca został: @Mercus**

Wiem, że na inne osoby było więcej like, ale postanowiłam wyróżnić nową osobę. Gratuluję! 

• Like 3
  • Dziękuję 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności