Stew 31 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Wiek:14 Link do GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/716391 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie):tak Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie):przechodzę Powód bana: bindy Od kiedy masz mute: 09.16.2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Pomogłem graczowi. Podałem mu powód, date nadania mute oraz GameMe. Co do jego samego zachowania. Każdy zasługuje na drugą szansę i powinien dostac unmute. Gracz się już zachowuje, czasem zdarzy mu się przeklnąć, ale prócz tego, nie zauważyłem, żadnych innych złych zachowań. Jestem za unmutem. @-_- tak od Araaba. @22891_1489016373 ukryj wypowiedź i edytuj post. Edytowane 3 Października 2017 przez TomeK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 3 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Jeżeli dobrze rozumiem, dostałeś perm mute od @Araaab, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Lemon często zmieniasz Nicki i gdyby nie avatar, to bym cię nie skojarzył. . Moim zdaniem musisz jeszcze trochę poczekać na unmute. Niejednokrotnie nadużywałeś mikrofonu i krzyczałeś, a gdy już wyleciałeś z bindami to poszedł perm. Wczoraj gdyby nie to, że miałem problemy ze zgagowaniem cię, to dostałbyś gaga na kilka godzin, a tak dostałeś na 1h, bo TomeK jakoś cię zgagował. Moim zdaniem za wcześnie. DECYZJA DO PODJĘCIA DLA -_- Edytowane 3 Października 2017 przez Araaab 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Ale ja się zmieniłem wiem wczoraj przesadziłem ale się poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Dajmy mu ostatnią szansę, najwyżej sprowadzi się go na odpowiednie tory. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Raczej nie sprawiał dużych problemów, a sądzę, że bardzo pozytywnie wplywal na atmosferę serwera, więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 13 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 http://deathruncsgo.cs-classic.pl/index.php?p=commslist Gdzie uttaj jesteś? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 13 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 2 godziny temu, -_- napisał: http://deathruncsgo.cs-classic.pl/index.php?p=commslist Gdzie uttaj jesteś? xD No nie ma mnie tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 13 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Na żadnej ze stron? Jeśli tak, to nie masz mute 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 12 godzin temu, -_- napisał: Na żadnej ze stron? Jeśli tak, to nie masz mute jestem na 2 stronie ✴❤WiQa❤✴™ nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 15 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi