Stew 31 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Wiek:14 Link do GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/716391 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie):tak Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie):przechodzę Powód bana: bindy Od kiedy masz mute: 09.16.2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Pomogłem graczowi. Podałem mu powód, date nadania mute oraz GameMe. Co do jego samego zachowania. Każdy zasługuje na drugą szansę i powinien dostac unmute. Gracz się już zachowuje, czasem zdarzy mu się przeklnąć, ale prócz tego, nie zauważyłem, żadnych innych złych zachowań. Jestem za unmutem. @-_- tak od Araaba. @22891_1489016373 ukryj wypowiedź i edytuj post. Edytowane 3 Października 2017 przez TomeK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 3 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Jeżeli dobrze rozumiem, dostałeś perm mute od @Araaab, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Lemon często zmieniasz Nicki i gdyby nie avatar, to bym cię nie skojarzył. . Moim zdaniem musisz jeszcze trochę poczekać na unmute. Niejednokrotnie nadużywałeś mikrofonu i krzyczałeś, a gdy już wyleciałeś z bindami to poszedł perm. Wczoraj gdyby nie to, że miałem problemy ze zgagowaniem cię, to dostałbyś gaga na kilka godzin, a tak dostałeś na 1h, bo TomeK jakoś cię zgagował. Moim zdaniem za wcześnie. DECYZJA DO PODJĘCIA DLA -_- Edytowane 3 Października 2017 przez Araaab 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Ale ja się zmieniłem wiem wczoraj przesadziłem ale się poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Dajmy mu ostatnią szansę, najwyżej sprowadzi się go na odpowiednie tory. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Raczej nie sprawiał dużych problemów, a sądzę, że bardzo pozytywnie wplywal na atmosferę serwera, więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 http://deathruncsgo.cs-classic.pl/index.php?p=commslist Gdzie uttaj jesteś? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 13 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 2 godziny temu, -_- napisał: http://deathruncsgo.cs-classic.pl/index.php?p=commslist Gdzie uttaj jesteś? xD No nie ma mnie tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Na żadnej ze stron? Jeśli tak, to nie masz mute 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 12 godzin temu, -_- napisał: Na żadnej ze stron? Jeśli tak, to nie masz mute jestem na 2 stronie ✴❤WiQa❤✴™ nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi