Kozaczek 0 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 1. Twój Nick: ♛ LidLuckY ♛ 2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin 3. Nick oskarżonego: TomeK 4. Steam_ID oskarżonego:Napewno macie bo to admin :v 5. Data i godzina zdarzenia: 03.10.2017 o około 20:40 6. Mapa: Deathrun airmap 7. Opis sytuacji: Gram sobie normalnie , i wbija Tomek poczym jakiś typek napisal do tomka że dostal bana na cod modzie . Tomek napisał XD tylko na 30 minut a ja napisałem że "wcale śię nie dziwie' i dostałem kicka za żekomą "prowokacje" byłem troche zdziwiony że takie pytanie podchodzi pod prowokacje ale bywa , wbiłem jeszcze raz na serwer i spytałem się tomka czy jest idiotą to było proste pytanie , i nagle... dostalem bana na 1h za obraze... 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie):http://645653.node89.pukawka.pl/dem-deathrun_airmap_run_v1-1507055160-1507056480.zip okolo w srodku demka @TomeK. na demku wszystko jest , kiknołeś mnie za to że napisałem "wcale się nie dziwie " i to jest prowokacja ? I gdy wbiłem na serwer jeszcze raz nie obraziłem cię że jesteś idiotą tylko sie spytałem a to jest różnica. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Ja jestem świadkiem tak było ale to była prowokacja admina więc tomek dobże zrobił Edytowane 3 Października 2017 przez 22891_1489016373 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Posłuchaj. Ja uznałem to za prowokacje. Tak samo jeśli kto by mi ubliżył, a ty temu być przytaknął. Dostałeś tylko kicka, po czym wbijając, słyszę kolejną prowokację "Jesteś idiotą czy tylko udajesz?", poczułem się znowu sprowokowany i obrażony, więc nadałem ci bana na 60 minut. Dziękuję. PS. Mogę, zaraz podrzucić kilka z screenow, z rozmowy prywatnej, gdzie co drugie słowo @Kozaczek mnie wyzywa. ( Wiem, że ss z pw, nie mają znaczenia. ) Miałem prawo Cie kicknąć bo poczułem się sprowokowany, a tamtym tekstem poczułem się obrażony. @Hepi też Ci wyjaśnił. Edytowane 5 Października 2017 przez TomeK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Słuchaj, regulamin jest prosty Jak dla mnie, ban słuszny, mimo tego że nie było mnie w trakcie zdarzenia. 3.1 Administrator serwera ma prawo zbanować gracza, który łamie regulamin. 3.4 Administrator ma prawo zbanować gracza, który prowokuje go. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamrauZiom 5 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Tomek dobrze zrobił ponieważ to jednak jest ta prowokacja. więc myślę że ban był słuszny Edytowane 11 Października 2017 przez KamrauZiom 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi