KamrauZiom 5 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 1. Twój Nick:KamrauZiom 2. Kto zawinił? (admin/gracz):gracz 3. Nick oskarżonego:No Chance 4. Steam_ID oskarżonego: Nie potrafię znaleźć 5. Data i godzina zdarzenia: 06.10.2017r. godz. 11:24 6. Mapa: deathrun_tropical_island_final_csgo_v1 7. Opis sytuacji: Wszedłem na serwer odpaliłem pułapkę i na czacie widzę to ,,pierdolone dziecko'' 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): screeny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 "Wszedłem na serwer odpaliłem pułapkę i na czacie widzę to ,,pierdolone dziecko'' 1. Na serwerze byleś od 3 map, ale to ma male znaczenie 2. Odpaliłes płapke, po czym spytalem sie dlaczego odpowiedziales: "Bo cie nie lubie" 3. Ino wbiles na serwer byłeś cięty na mnie. Przepraszał nie bede, bo nie mam za co. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Na przyszłość Steamid znajdziesz wpisując w konsoli "status". Co do skargi, skoro faktycznie gracz poczuł się urażony to słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Każdy ma prawo kogoś nie lubić, ale nie oznacza to, że nie mamy się nie szanować. Jeśli taka sytuacja miała miejsce to skarga jak najbardziej na miejscu. SID: STEAM_0:0:111117839 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi