StyX 177 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Nick: StyX Powód rezygnacji: Prywatne życie, brak czasu. Chcę zrezygnować ze wszystkich powierzonych mi rang i funkcji. Cos od siebie: Miło było, ale życie jest takie, a nie inne i nic tego nie zmieni. Dzięki @Shino i @vabastian za daną mi szansę i możliwość pomocy przy serwerze. Dzięki @Mercus** za szansę, szkoda że tak szybko muszę kończyć, bo serwer mi się podobał i było tyle moich propozycji, które chciałem jeszcze przedstawić. Nie wiem jak poukładać sobie prywatne sprawy z serwerami. Chciałbym jeszcze tylko pozdrowić moją mordę, która teraz leży pod kroplówką @sTR. Eldo dorośli i dzieci. PS. Nie chcę by wypowiadał się tu ktoś nie proszony, bądź osoba której nie znam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) COD 350 przyjmuje, trzymaj się tam, mam nadzieję, że wrócisz na CoD'a Flagi odebrane Edytowane 7 Października 2017 przez Mercus** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Przyjęte również przez JB. Mam nadzieje ze wrocisz, trzymaj się i powodzenia w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi