Shino 1 881 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Nick: ShinoPowód rezygnacji: Brak dalszej wizji prowadzenia serwera, wrażenie, że się wypaliłem, a wprowadzone zmiany nie przynoszą skutku. Coś od siebie: Moja przygoda na tym serwerze zaczęła się na początku stycznia, kiedy złożyłem podanie na opiekuna. Stwierdziłem, że czemu nie? Siedzę w tym modzie dobrych parę lat, jestem w stanie ogarnąć większość, albo wszystkie sprawy techniczne i mam chęci. Następnie zostałem przyjęty przez Dominika i Jarka i tak sobie sprawowałem funkcję opiekuna aż do teraz. Prowadziłem ten serwer w dobie największej świetności, gdzie na serwerze ciągle brakowało slotów i rozmawiałem z Karolem o ich powiększeniu oraz w dobie największego upadku, gdy brakuje twarzy chętnych do gry i pomocy. Nie będę winić nikogo innego niż siebie za ten stan.Każdy kto w tym siedział, wie jak było, niektórzy to trochę ponaciągają na swoją korzyść, niektórzy na swoją. Bardzo dziękuję Sebastianowi za współpracę, dużo poświęconego czasu dla serwera, aktywność i pomoc we wszelkim działaniu, przegadaliśmy dużo godzin, zarwaliśmy trochę nocy i przepisaliśmy mnóstwo wiadomości na rzecz tego serwera. Nie żałuję. Mam nadzieję, że poprowadzisz ten serwer z głową i pamiętaj, zawsze możesz pytać mnie o pomoc, wiele Cię tam mam nadzieję nauczyłem i dasz sobie na spokojnie radę. Jeszcze raz wielki ukłon w Twoją stronę. Dziękuję Tobie Karolu za także świetną współpracę, wiele godzin przegadaliśmy jak i wiele przepisaliśmy dla tego serwera, było to dużo lekcji dla nas obu jak i dużo śmiechu, śmiesznych sytuacji i zabawy Również wielki ukłon i pamiętaj, że zawsze jestem pod ręką dla Ciebie. Dziękuję każdemu adminowi i strażnikowi z osobna, nie chcę nikogo wymieniać prócz jednej osoby, do której napiszę tutaj osobno. Dziękuję nieważne czy byliście tutaj dla jebaneg* kolorku i gadaliście jedynie o awansie czy randze, czy po to, żeby faktycznie pomóc, wnieść coś od siebie dla serwera i grać tam z satysfakcją. I dzięki Tobie @StyX, widziałem Twoją rezygnację i trochę żałuję, że tak kończysz - mam nadzieję, że pewien rozdział tutaj, a nie całą książkę - ale wiem, że wrócisz i naprawdę zasługujesz na coś więcej niż admin. Dzięki za wiele pomysłów, pomocy, zrozumienia i że wspólnie mogliśmy coś zrobić. Kłaniam się nisko Wszelkie edycje pluginów, wszystko co sam dodawałem, wszystkie pierdoły jak i te większe rzeczy mam na komputerze. Trochę tego jest, więc prześlę po prostu Sebastianowi w swoim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi