Marina. 1 405 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Imię: Karolina Wiek: 17 Kontakt: steam ( http://steamcommunity.com/id/marrina__/ ) Twój nick na TS3: Marina. Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Jestem ogarniętą dziewczyną z dużym poczuciem humoru, potrafię być również miła . Miałam już wcześniej tutaj admina, gdzie zdobyłam spore doświadczenie oraz posiadam ogromny staż, który pomógł mi już niejednokrotnie w rozwiązywaniu błędów czy sporów na serwerze. Aktualnie jest otwarta rekrutacja, więc myślę, że przyda się pomoc w dalszym utrzymaniu serwera. Nie sprawiam problemów, regulamin jest mi bardzo dobrze znany, w końcu już go tutaj egzekwowałam. Ile czasu spędzasz na TS3: Jestem praktycznie codziennie, ale moja aktywność spada najczęściej w weekendy bo nie ma mnie w domu. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Byłam tutaj już kilka razy adminem, doświadczenie mam dość spore. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Wielkie Tak. - Miała już tutaj admina, gdzie bardzo dobrze się sprawowała. - Ma bardzo duży staż na serwerze, siedzi praktycznie codziennie. - Komunikatywna osoba, zawsze można się z nią dogadać. - Doświadczenie. - Pomocna. - Dodatkowo jest osobą bardzo konsekwentną. Powodzenia gruba. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej_MarzeŃ 48 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jestem na TAK. +Rozpoznawalna +pomocna +miła +kulturka owszem jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Na tak: - Aktywna na Ts. - Dobra komunikacja między graczami i adminami. - Doświadczenie. Powodzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Na tak: +Miała już admina +Doświadczenie ma +Pomocna i kulturalna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 W sumie tu mogę się wypowiedzieć z czystym sercem. Osoba, która dobrze wykonuje swoje obowiązki, jest konsekwentna, kulturalna - umie się zachować, zawsze pomoże jak tylko jest sytuacja, która tego wymaga. Swego czasu bardzo dobrze mi się z nią współpracowało. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jak najbardziej na Tak! Doświadczenie. Stanowczość. Staż. Aktywność. Chęć współpracy i pomocy. Spełnione wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 tak +staż +doswiadczenie +sprawdzona 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Jestem na Nie , prowokuje wyzywa , chociaz niby trzyma kulture ;d , Wulgarna wgl nie pomocna , szuka spin jak dla mnie nie nadaje sie na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi