Marina. 1 405 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Imię: Karolina Wiek: 17 Kontakt: steam ( http://steamcommunity.com/id/marrina__/ ) Twój nick na TS3: Marina. Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Jestem ogarniętą dziewczyną z dużym poczuciem humoru, potrafię być również miła . Miałam już wcześniej tutaj admina, gdzie zdobyłam spore doświadczenie oraz posiadam ogromny staż, który pomógł mi już niejednokrotnie w rozwiązywaniu błędów czy sporów na serwerze. Aktualnie jest otwarta rekrutacja, więc myślę, że przyda się pomoc w dalszym utrzymaniu serwera. Nie sprawiam problemów, regulamin jest mi bardzo dobrze znany, w końcu już go tutaj egzekwowałam. Ile czasu spędzasz na TS3: Jestem praktycznie codziennie, ale moja aktywność spada najczęściej w weekendy bo nie ma mnie w domu. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Byłam tutaj już kilka razy adminem, doświadczenie mam dość spore. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Wielkie Tak. - Miała już tutaj admina, gdzie bardzo dobrze się sprawowała. - Ma bardzo duży staż na serwerze, siedzi praktycznie codziennie. - Komunikatywna osoba, zawsze można się z nią dogadać. - Doświadczenie. - Pomocna. - Dodatkowo jest osobą bardzo konsekwentną. Powodzenia gruba. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej_MarzeŃ 48 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jestem na TAK. +Rozpoznawalna +pomocna +miła +kulturka owszem jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Na tak: - Aktywna na Ts. - Dobra komunikacja między graczami i adminami. - Doświadczenie. Powodzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Na tak: +Miała już admina +Doświadczenie ma +Pomocna i kulturalna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 W sumie tu mogę się wypowiedzieć z czystym sercem. Osoba, która dobrze wykonuje swoje obowiązki, jest konsekwentna, kulturalna - umie się zachować, zawsze pomoże jak tylko jest sytuacja, która tego wymaga. Swego czasu bardzo dobrze mi się z nią współpracowało. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jak najbardziej na Tak! Doświadczenie. Stanowczość. Staż. Aktywność. Chęć współpracy i pomocy. Spełnione wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 tak +staż +doswiadczenie +sprawdzona 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Jestem na Nie , prowokuje wyzywa , chociaz niby trzyma kulture ;d , Wulgarna wgl nie pomocna , szuka spin jak dla mnie nie nadaje sie na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi