Arow 198 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Twój nick: Shadow Wiek: 21 Kilka słów o Tobie: Witajcie, mam na imię Łukasz i napewno większość graczy grających na serwerze deathrun zna mnie bardzo dobrze. Grałem tu dosyć długo z długimi przerwami w adminowaniu. Lecz zmieniło się troche u mnie, gram teraz na perkusji i uczę się grać na gitarzę elektrycznej. Mam nadzieję że dostanę się znowu w progi administracji tego oto serwera. Pozdrawiam! Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Widziałem w ostatnim czasie bardzo BARDZO dużo graczy łamiącyhch regulamin, wyzywających skracających itd, etc. Mam zamiar dołożyć się do sprawowania tutaj odpowiedniego poziomu. Sam też troche łamałem regulamin podczas przerw gdy wbijałem pograć tak o na serwerze. ;c Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Tak. W wieku 14 lat byłem administratorem pewnego serwera surf. Potem zostałem administratorem na tym serwerze. Dość się na nim douczyłem. Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): Prawie celująca ;) 9/10 Staż w grze: Dokładnie już troche nie pamiętam ale napewno z 12 lat teraz. Link do Twojego GameTrackera: I tutaj jest pies pogrzebany.. Grałem na tym nicku (https://www.gametracker.com/player/veNEM/193.33.176.143:27015/ ) Lecz teraz wróciłem do mojego starego nick czyli Shadow. GT poprawię z pewnością. Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): Dni roboczę (1-3 godzin) Weekendy (2-6 godzin) Czy uiścisz składkę adminowską?: Oczywiście że tak! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horacurka13 44 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ostatnio nie widuje cie na serwerze, także patrząc na GT nie grasz. Wracając po dłuższej przerwie, daj się poznać graczom nowym, przypomnieć starym i potem złóż podanie. Dla mnie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Na tak + Składka + Amx +/- GT + Doświadczenie Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel 10 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 NA TAK +składka +/- GT +Był juz tutaj adminem +Potrafi sie zachować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszxD 16 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Na nie Strasznie slabe GT, Jeżeli poprawisz Gt będę na tak. Tak samo jak horacurka, Daj się poznać nowym graczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Gt słabe,co innego gdybyś napisał podanie w szybkiej rekrutacji ;d Odrzucam na ten moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi