Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Co sądzisz o zarabianiu przez internet? Edytowane 25 Października 2017 przez Jeanette vi Rey 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 To jest niesprawiedliwe, ponieważ ludzie zapierniczają po kilkanaście godzin np. na budowie a często zarabiają mniej niż ci co tylko siedzą na dupie.. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Może i jest trochę nie sprawiedliwe, ale z drugiej strony jak ktoś od początku szkoły zakuwał całe noce np. jakiś informatyk, to mu się należy. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie. ;') 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 ^up Nie każdy informatyk to programista/grafik itp, a nie każdy programista(i inni) to informatyk. Jak dla mnie to każdy sam sobie zapracował wcześniej na to co teraz robi, może i ja np. pracuję w mc, w sumie to z nudów (no i też ze względu, że mam chociaż ubezpieczenie i nie siedzę jako bezrobotna) , bo szczerze zarabiam właśnie przez internet. Trochę zleceń na grafiki wcześniej było, teraz trochę mniej, ale jednak cały czas coś robię. Żeby coś takiego robić, też trzeba zapie*rzać. To nie kilka kliknięć. Trochę też trzeba na to czasu poświęcić. Ale jak już tą budowlankę poruszyliście, to powiem, że jeśli się ktoś zna na tym i potrafi to nie łudźmy się, ale zbija na tym kokosy. XD Kończąc na temacie, powiem tylko, że to jednak też czasami trudna praca, może i nie nadźwigasz się, ale tyle presji ludzi, czasu i czasami wręcz znudzenia nie ma się w zwykłej stacjonarnej pracy. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Nieważne jak pitos jest robiony ważne, ze jest lul. Zarabianie w necie tak samo uczciwe jak zarabianie w żadnej innej pracy, bo dlaczego ktoś miałby je*ac jak zwykły szarak w jakiejś losowej fabryce, skoro ma swój pomysł i go realizuje. Myślenie typowego polaka cebulaka którego dupa piecze, bo daje się ru**ac w odbyt przez swojego pracodawce i rząd; "on nie może zarabiać więcej ode mnie robiąc mniej". Naprawdę poniektórzy niech się zastanowią co piszą... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Zarabia ? Zarabia. Ludzie sami wybierają to co chcą robić. Nikt im tego nie narzuca z góry, więc na moje jest sprawiedliwe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Jak dla mnie to jest dobry sposób na zarobek i uczciwy, szczególnie dla młodszych osób co nie mogą pracować normalnie i przy okazji może to być dla nich jakaś rozrywka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Scaming i zarabianie na polaczkach jest zaje*iste. Tyle w temacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Poniekąd jest to bardzo dobra opcja również dla osób które nie mogą pracować fizycznie. Jeśli mają czas, chęci, nawet i wykształcenie to po prostu wykorzystują to i bardzo dobrze ; ) Uwagę trzeba również zwrócić na to, że często praca siedząca w jednej pozycji oraz skupiająca wzrok w jednym miejscu, gdzie często wzrok jest traktowany światłem monitora jest bardziej męcząca niż praca fizyczna. Wszystko, wszystkiemu jest niby równe, ale jednak można spekulować na ten temat bardzo dużo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) 11 godzin temu, unto papariet napisał: To jest niesprawiedliwe, ponieważ ludzie zapierniczają po kilkanaście godzin np. na budowie a często zarabiają mniej niż ci co tylko siedzą na dupie.. A przepraszam bardzo kto im broni postąpić inaczej? Żeby zarabiać w internecie trzeba mieć pomysł, wiedzę i chęci czyli to samo jak do każdej innej "normalnej" pracy. Robią to w czym uważają, że są dobrzy. A to, że mogą zarabiać więcej niż stała krajowa to tylko dzięki ich ambicjom i chęci posiadania czegoś więcej. Chcesz stać w miejscu to pracuj za stałe niskie pieniądze bez pomyslu, rozwoju i z ubywającymi chęciami do wszystkiego. By iść naprzód trzeba chcieć. Edytowane 26 Października 2017 przez Shino 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnowSh0T 6 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Jak ci sie do pracy nie chce To mozna i tak zarobiac ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi