Patrykk 3 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Nick: Patrykk Imię: Patryk Wiek: 16 lat Znajomość regulaminu w skali 1-10: Znam zawartość regulaminu w skali 8-10 Czy mam sprawny i działający mikrofon: Tak, mój mikrofon jest sprawny i działający. Link do GT**: Nie posiadam. Przepraszam. Mój opis, dlaczego ja, a nie ktoś inny: Chciałbym zostać strażnikiem ponieważ, bedę pomagał innym i bedę i banował za nie przestrzeganie regulaminu. Steam: Nie mam, ale zamierzam za nie długo kupić. Ile czasu gram: Na serwerze gram od 10- 15 godzin. Kiedy gram, w jakich godzinach: Staram się grać codziennie od 15.00. Czy posiadam mutację: Tak, posiadam. Czy mam staż: Nie. Czy miałem okazję być adminem/strażnikiem: Nie 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Binek** 77 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 (edited) Ehh na nie - napisales ze nie masz gt a masz... -napewno nie masz 16 lat bo cie slyszalem :/ - staz - steam Pozdro ;/ Edited October 31, 2017 by Binek** Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzegorzxD 220 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Na nie: - Kiedyś już psiałęs chyba podanie i mowiłeś ze masz 13 - Nie podałeś gt - Mało grasz i w ogole sie nie odzywasz prawie - Bugujesz caly czas walke i niedawno dostałeś 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrykk 3 Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 12 minut temu, GrzegorzxD napisał: Na nie: - Kiedyś już psiałęs chyba podanie i mowiłeś ze masz 13 - Nie podałeś gt - Mało grasz i w ogole sie nie odzywasz prawie - Bugujesz caly czas walke i niedawno dostałeś Co to jest to gt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,393 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Teraz, Patrykk napisał: Co to jest to gt https://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051 I wypowiedź pod swoim podaniem skutkuje jego natychmiastowym odrzuceniem I popraw aktywność na forum. Na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,385 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Wypowiedź pod własnym podaniem. Podanie Odrzucone! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,385 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts