Patrykk 3 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Nick: Patrykk Imię: Patryk Wiek: 16 lat Znajomość regulaminu w skali 1-10: Znam zawartość regulaminu w skali 8-10 Czy mam sprawny i działający mikrofon: Tak, mój mikrofon jest sprawny i działający. Link do GT**: Nie posiadam. Przepraszam. Mój opis, dlaczego ja, a nie ktoś inny: Chciałbym zostać strażnikiem ponieważ, bedę pomagał innym i bedę i banował za nie przestrzeganie regulaminu. Steam: Nie mam, ale zamierzam za nie długo kupić. Ile czasu gram: Na serwerze gram od 10- 15 godzin. Kiedy gram, w jakich godzinach: Staram się grać codziennie od 15.00. Czy posiadam mutację: Tak, posiadam. Czy mam staż: Nie. Czy miałem okazję być adminem/strażnikiem: Nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek** 77 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Ehh na nie - napisales ze nie masz gt a masz... -napewno nie masz 16 lat bo cie slyszalem :/ - staz - steam Pozdro ;/ Edytowane 31 Października 2017 przez Binek** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Na nie: - Kiedyś już psiałęs chyba podanie i mowiłeś ze masz 13 - Nie podałeś gt - Mało grasz i w ogole sie nie odzywasz prawie - Bugujesz caly czas walke i niedawno dostałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykk 3 Opublikowano 31 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 12 minut temu, GrzegorzxD napisał: Na nie: - Kiedyś już psiałęs chyba podanie i mowiłeś ze masz 13 - Nie podałeś gt - Mało grasz i w ogole sie nie odzywasz prawie - Bugujesz caly czas walke i niedawno dostałeś Co to jest to gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Teraz, Patrykk napisał: Co to jest to gt https://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051 I wypowiedź pod swoim podaniem skutkuje jego natychmiastowym odrzuceniem I popraw aktywność na forum. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Wypowiedź pod własnym podaniem. Podanie Odrzucone! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi