F1kSu 151 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Dopiero zaczynam przygode z grafiką @TomeK. Narazie w Gimpie @SoniaszDziękuje @Soniasz Komu? Edytowane 1 Listopada 2017 przez Fikussss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 W jakim programie pracujesz? Jak na pierwszą pracę nie jest źle. Możesz się rozwijać robiąc zlecenia, a jeśli faktycznie będziesz wykonywać ładne i estetyczne prace to leć na grafika. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bequdas 30 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Bardzo fajne. @Fikussss zrób takie. mi Edytowane 1 Listopada 2017 przez Soniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Dodaj więcej swoich prac, bo tutaj jest mi ciężko ocenić cokolwiek. Widzę tylko obrazek i źle dobrany napis. Pobaw się na razie kolorystyką, teksturami itp, a potem zaczynaj z napisami. ++ Przechodź na Photoshop'a, tam masz tysiąc razy więcej możliwości. Czekam na więcej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Nie widzę tutaj nic więcej niż dodane 2 napisy, tak jak Weronikaa napisała, przenieś sie na ps'a i oglądaj poradniki Edytowane 1 Listopada 2017 przez Wazzup Nyga 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creativity 113 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Jako że nie umiem się posługiwać żadnym photoshopem ani niczym takim - mi się podoba XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Powiem tyle ja jakimś grafikiem nie jestem, ale dam ci radę: nie bierz gotowego obrazka pobaw się filtrami/kolorystyka/rozmyciem/TriangleArtem itp A napis strasznie rzuca się w oczy i ta praca jest jakaś taka surowa. Na start może być. Jeżeli chcesz robić loga albo avatary to polecam Photoshopa albo Inkspace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Za malo tu wkladu i zabawy Taki zwyczajny avatar z napisami takimi zwyczajnymi Taki zwyczajny ale jak na start moze byc. Pokaz wiecej prac, rozne tematyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi