Bequdas 30 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Nick: Sooni Wiek: 12 Link do GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/723443 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): TAK. Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): NIE. Powód bana: Wyzywanie Od kiedy masz mute: Około w Wrześniu Edytowane 12 Listopada 2017 przez Soniasz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejzzzz 15 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 To ma być żart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Niech będzie, dam Ci szanse nie słyszałem żebyś ostatnio źle się zachowywał, jeżeli chodzi o czat. Najwyżej znowu dostaniesz muta xD 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamrauZiom 5 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Jesteś bardzo miłym graczem nigdy nie widziałem żebyś kogoś wyzywał. Jestem na: TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Ja również jestem za, uspokoiłeś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Mute zdjęty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi