Toxic1 90 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Elo zaprezentuje wam jak zacząć gre Star Wars Batellfron od początku. Gdy włączymy grę mamy tam różne tryby gry takie jak Łowy na Bohatera. Cała gra jest multiplayer ale są też misje. Gdy załaduje nam się serwer zaczynamy rozgrywkę wybieramy sobie team imperium lub rebelie.Po wybraniu teamu wciskamy start i zamieniamy się np w szturmowca na trybie takim jak Łowy na Bohatera musimy odnaleźć np Luka i go zabić.W następnej rundzie możemy wybrać Bohatera klikając na niego.Bohaterem jesteśmy jedno rundę.Po zakończeniu mapy dostajemy xp (rangę) i dolary za które możemy kupić nowy blaster lub nowe ubranie.Jeżeli ktoś ma problemy z grą czyli ma tak zwane lagi niech zmiejszy na miejsze ustawienia w grze. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Jak wszedłem w temat to na początku myślałem, że to jest jakieś pytanie czy coś. Patrze poradnik, Myślię "XD" "no nieźle". Założę się pisanie tego nie zajęło Ci dłużej niż 3 min. Czemu tak myślę? Bo nawet nie byłeś łaskawy przeczytać tego co wyskrobałeś. "Batellfron" "jedno rundę". Polecam udać się do okulisty, aby sprawdzić czy na pewno widzisz czerwoną falistą linie pod błędnymi słowami. Poradnik niby to jest, ale zrobiony tak na od**erdol, że żałuje przeczytania go. Edytowane 13 Listopada 2017 przez Pszczułka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 To jest poradnik? Sory, że hejtuję, ale to nie jest poradnik. Opis czynności? To na pewno nie zachęci innych do gry ani też nie pomoże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi