ceberi 156 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Nick: ceberi Powód rezygnacji: problemy w szkole i brak czasu. Cos od siebie: Chciałbym podziękować opiekunom za danie mi szansy, pomimo że głupio się zachowywałem (za 2 razem) i mam nadzieje że za tym razem nikogo nie zawiodłem i dziękuje wspaniałej administracji za bardzo fajną atmosferę i przyjemną współprace, na pewno wrócę, ale co dopiero w maju/czerwcu. Trzymajcie się i do zobaczenia. elo 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 No cóż.. Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 28 Listopada 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi