ceberi 156 Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Nick: ceberi Powód rezygnacji: problemy w szkole i brak czasu. Cos od siebie: Chciałbym podziękować opiekunom za danie mi szansy, pomimo że głupio się zachowywałem (za 2 razem) i mam nadzieje że za tym razem nikogo nie zawiodłem i dziękuje wspaniałej administracji za bardzo fajną atmosferę i przyjemną współprace, na pewno wrócę, ale co dopiero w maju/czerwcu. Trzymajcie się i do zobaczenia. elo 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonWoy 311 Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 No cóż.. Przyjęte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,515 Posted November 28, 2017 Root Share Posted November 28, 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts