Kicaii. 5 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Twój nick: Kicaii Nick podejrzanego*: Marcelina Dane podejrzanego [SID]*: STEAM_0:0:173400160 Data (dzien, gg:mm) zajścia: Jakieś 3-4-5 dni temu nie jestem w stanie określić. Twój dowód*: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-nyMAW-KJSyD-Fp5SB-s4d8C-Uc8zP Rodzaj cheata*: Wall-Hack , BH Nazwa mapki: De_dust2 Czasy podejrzanych akcji*: 2:7,3:7,4:7,4:8,5:8,6:9,9:9,10:10,11:12,11:13,12:13,13:13,15;14.-Rundy z obv akcjami. IP /Nazwa serwera: MatchMaking. -Właściciel powiedział żebym dał to tutaj ponieważ marcelina jest administratorem Arenek 1 vs 1. Więc trzeba sprawdzić czy coś bo ja wiem że ma. jeżeli to nie wystarczy jestem w posiadaniu screenów gdzie się do tego przyznaje. 2 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Jak wrzucisz odpowiednio demko to obejrzę. Raczej wątpię w to oskarżenie no ale sprawdzę :D. @Kicaii. niestety nie dziala ;v btw. skoro to na mm to po jakiego grzyba piszesz mi żebym to sprawdzał ? Od tego jest valve XD edytuj post jak chcesz cos odpisac (na przyszłość) @Kicaii. ale to jest w twoim interesie aby wrzucić na zippy i mi wysłać. @AVE145 ale kolega napisał, że na mm więc nie bede tego sprawdzał czego ty nie rozumiesz ? Jak widziales na arenach to napisz mi zgłoszenie i wtedy banik wleci od razu ... I nikt z nas nie jest od sprawdzania mmów. Nie musisz mi mówić co ja mam robić bo doskonale o tym wiem. Edytowane 5 Grudnia 2017 przez Peter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicaii. 5 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Jak ci je mam wrzucić? to jest demko z matchmakingu. robisz kopiuj wklej w przeglądarke ci ci odpala -,- Peter jak innym działa to jak tobie nie może działać ? Po za tym wstawilem to po to aby został jej zdjęty admin ponieważ nie chciał byś dopuścić żeby latała odpalona na arenkach no nie ? A wgl wstawiłem to na polecenie Właściciela serwerowni. @Peter jeżeli nie wiesz jak skopiować demko i wkleić w przeglądarkę to powiedz mi jak mam ci to wysłać? @Peter ale co to za różnica jak czy tak czy tak będziesz musiał skopiować ten link i go wkleić w przeglądarkę... wrzucić na zippyshare notatnik z tym no wez... Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Kicaii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejzzzz 15 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Perfidnie odpalona bb marcelinka Dodam jeszcze screeny ktore dostałem, co przyznaje sie do tego ze jest odpalona, ciekawi mnie tylko na czym latasz ze takim gó***m jestesś z cheatami 1 2 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVE145 6 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 W dniu 3.12.2017 o 18:17, Peter napisał: Jak wrzucisz odpowiednio demko to obejrzę. Raczej wątpię w to oskarżenie no ale sprawdzę :D. @Kicaii. niestety nie dziala ;v btw. skoro to na mm to po jakiego grzyba piszesz mi żebym to sprawdzał ? Od tego jest valve XD edytuj post jak chcesz cos odpisac (na przyszłość) @Kicaii. ale to jest w twoim interesie aby wrzucić na zippy i mi wysłać. Po to masz sprawdzić zebys ja zbanował czy odebrał admina no chyba po to masz range UbTeam .Admin powinien dawac innym przykład a nie odpalac sie na mmie z powodu slabego skilla wejdzie na arene dostanie w pape i sie odpali a dodajmy do tego jak to napisała "ale mam niewykrywalne" czyli troche marcelinka jest wtajemniczona w te tematy ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi