Travolta 3 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam.Otóż około pół godziny temu kupiłem VIP'a na 30 dni. Stwierdziłem,że nie żal mi 10 zł na ludzi z którymi spędzam czas (chociażby w sieci) i przydadzą mi się zestawy broni,którymi będę mógł uprzyjemnić zabawę sobie i kolegom/koleżankom z drużyny. Do brzegu. Wysłałem sms wpisałem wszystko jak należy jestem na swoim nicku Travolta. Otóż robię wszystko jak w instrukcji,nawet na YT patrzyłem ,a nie mogę wejść na serwer *(że niby hasło złe) o co chodzi?Czyżby tu nie chodziło o ten serwer? 193.33.177.101:27156 Serwer #4 Cs-Classic.pl [Only DD2] Hasło Przed wejściem na serwer wpisz hasło w konsoli w postaci:setinfo "_pw" "MOJE HASŁO" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Napisz do -_- na pw, wspomnij, gdzie kupiłeś vipa, na ile, podaj swój nick i hasło jakie napisałeś. On Ci na pewno pomoże w tej sprawie. Zamykam temat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi