Hangetsu 143 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 1. Twój Nick: Hangetsu 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Guard 3. Nick oskarżonego: Orangutan the Diho 4. Steam_ID oskarżonego: 0:0:122706390 5. Data i godzina zdarzenia: Dziś, jakoś tak przed 15. 6. Mapa: jb_dusty_v1 7. Opis sytuacji: Odpowiadając na prowokację dostałem słusznego kicka od Diho, natomiast kiedy druga strona nic nie dostała, nie zareagowałem. Kiedy po raz drugi to się stało, poprosiłem kicka dla drugiej osoby. Wtedy dostałem odpowiedź na steamie "Orangutan the Diho: koło chuja mi to lata" 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_dusty_v1-1513861440-1513864320.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: Ostatnia runda mapy. 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozjeżdżamWasSmartem 24 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Poprosiłeś o kicka dla osoby za napisanie "Hangetsu sp*******j z serwera", naprawdę nie wiem co mogło cię urazić w tym co napisał. Równie dobrze ktoś mógł napisać Hangetsu to c*** i co też byłaby to obraza? A co do mojej odpowiedź dla ciebie napisałem to na pw dla żartu. Po tym jak cię wykikowałem szukasz powodu żeby nie być tym jedynym i dopatrujesz się prowkacji/obrazy we wszystkim co kto napisze. edit: Jeszcze jedno co do tej "pierwszej prowokacji" napisanie po tym jak wbiłeś przez gracza "nie witam witam na serwerze" jest prowokacją? Może nikt nie powinien używać czatu bo można to podpiąć pod prowokacje/obraze a za napisanie do kogoś np. "O ty kurczaku" administracja powinna banować z bomby. @Son of the Scream równie dobrze mógł miec na mysli spierniczaj a nie spierdalaj te gwiazdki nie są tu bez powodu. Co do wiadomości wyjaśniłem mu dlaczego tamten nie dostał kicka, a potem napisałem ŻARTOBLIWIE ową wiadomość bo to co Hangetsu napisał jest totalnie wyjęte z kontekstu. @Fikus. TE GWIAZDKI dodałem tutaj specjalnie "c***" NIE WIESZ CO KRYJE SIE POD NIMI, ponieważ na demku gdybyś zobaczyl kolega napisał "s******j" a nie "spierdalaj" Edytowane 21 Grudnia 2017 przez RozjeżdżamWasSmartem 6 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) 1 kick był słuszny. Sprawa 2 Co do tego pw to jedno, serwer to drugie. Może i administracja nie powinna się tak zachowywać, ale co nas to interesuje jak nie ma to wpływu na serwer tylko na gracza. Co do całokształtu na pw to powinieneś mu odpowiedzieć normalnie albo wcale. Dodam ostatnią rzecz. Administracja to nie jest zabawka. Ludzie piszecie do admina ze sprawami typu "bo on mnie prowokuje" to za przeproszeniem na c**j go do tego prowokujecie nie możecie temu zaprzestać rozumiem że nie jest łatwo stać w cieniu, ale przyrównajmy to do normalnego życia. Masz prace. Ktoś w pracy cie obgaduje czy prowokuje i co wtedy? Idziesz do szefa na skarge? Myślisz że sie poprawi? Otóż poprawi ale ta osoba będzie miała ci za złe i poprostu nie będzie ci ufała będzie cię tępiła. Wróćmy do serwera. Z tym jest identycznie ale nie sądzę aby diho był tak głupi by cię potępiać grałem z nim wiele razy. Co do samego kicka sie nie wypowiem, gdyż nie wiem co mam napisać. Przepraszam za błędy ortograficzne oraz składnie zdań ale pisałem to na telefonie♡ Edytowane 21 Grudnia 2017 przez RUDI 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son of the Scream 74 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) No chyba żart. Spierdalaj z serwera to nie prowokacja albo obraza? Możemy wrócić do tematu @InaTimeR gdzie @hiroto ten krulpisał, że nie ma na serwerze faworki a tutaj następny dowód, że jednak jest. Kicka powinny dostać obie osoby. Wiadomość na PW tez powinna być rozpatrzona ponieważ ADMINISTRACJA reprezentuje serwer nie tylko na nim. Skarga prawdopodobnie pisana pod wpływem złości. Mała szkodliwość społeczna ^^ @RozjeżdżamWasSmartem Mimo wszystko *** w internecie są cenzurą OBRAŹLIWEGO słowa. Raczej nikt nie cenzuruje slowa spierniczaj Wszyscy wiemy co miał na myśli i za to powinien dostać kicka. Co do kicka @Hangetsu bez sensu jest kickowanie za odpowiedz do PROWOKACJI. Osoba prowokująca nie powinna mieć potem problemu do guarda czy admina, ze nie zbanowal danego gracza za odpowiedz na jego zaczepki. Prowokujesz na własna odpowiedzialność !! Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Son of the Scream 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1kSu 151 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) 7 godzin temu, RozjeżdżamWasSmartem napisał: Hangetsu to c*** Nie to nie jest obraza mordo to jest pogratulowanie A co do tego wpisu na PW Administrator Powinnien pomagac graczom na pv kiedy maja jakies pytania badz problemy a nie napisac "Koło chuja mi to lata" XD Dlatego wydaje mi sie 2 strony są winne i obie powinny odniesc kare za swoje czyny I tyle w temacie. @RozjeżdżamWasSmartem To nie zmienia faktu ze miales wywalone na gracza i nie pomogles mu Ba S*********j Mozemy uznac za prowokacje bo kazdy moze sobie to za obraze w kierunku jego strony Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Fikus. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Proszę o dowód wiadomości na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 @KonWoy Tu są screeny jak prosiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucek 45 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Nie wiem jak dla was,ale dla mnie czat steam , kompletnie nie powiązany z serwerem to prywatna sprawa. Orangutan nie powinen być ukarany za to,że odpisał na czacie spoza serwera. Oprócz tego Hangetsu nie był lepszy, piewszy zaczął przeklinać więc się nie dziwie co odpisał Diho, według mnie guard postąpił adekwatnie to kultury wypowiedzi w/w osoby,która nie potrafiła okazać kultury. 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Dobra.. a więc.. Tak jak napisał @Son of the Scream - gwiazdkowanie/cenzurowanie wyrazów jest uznawane za wulgaryzmy kryjące się pod nimi Nie ważne czy pod gwiazdkami jest "spierdalaj" czy "spierniczaj", bo założeniem jest ten gorszy wariant Dlatego za odzywkę kierowaną do @Hangetsu osoba ta powinna dostać przynajmniej kicka Drugą sprawą jest PW Poprosiłeś go, co? To był rozkaz przepełniony wulgarnością Jaką kulturę zaprezentowałeś, takową odpowiedź dostałeś Proste Reasumując jako, że została niedopełniona czynność administracyjna, która nie była wielce rażąca, guard @RozjeżdżamWasSmartem dostaje upomnienie Edytowane 29 Grudnia 2017 przez KonWoy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi