huxstrike 3 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Dobry wieczor jest to podanie o Admina nie moge czegos pisac rz z kropka itd wiec nie bede tego pisal.Mam 13 lat nikt mnie nie lubi kazdy mnie wyzywa bija mnie koledzy z klasy,ale ja proboje byc przyjacielski.Wiem ze to nic nie ma wspolnego z adminem ale nie mialem co napisac dlatego to napisalem,dobrze a wiec dlaczego ja powinienem dostac admina?Poniewaz takie male dzieci ktore maja po 8 lat i kazdego wyzywaja to bym im dawal rozne kary bo jak narazie widze to admini nie sa bardzo dobrzi w swojej robocie.Dobrze to juz jest koniec tej opowiesci dowidzenia i dobranoc 3 1 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 -konto pod podanie -wiek -mutacja -to podanie to chyba jakiś żart -post bez żadnego wzoru Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi