Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Wesołych Świąt! W ten szczególny czas mamy dla was niespodziankę! Każdej osobie która napisze pod tym tematem, usuniemy warna za darmo! Wzór: Nick: Powód warna: Dlaczego mamy zdjąć twojego warna?: Minimalnie JEDNO sensowne zdanie! Czas macie do 25.12.17 do godziny 17! Wykorzystaj okazję! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Nick: promistrz Powód warna: Spamowanie Dlaczego mamy zdjąć twojego warna?: Adminuje jzu 2 lata na only dd2 i nalezy mi sie za to nagroda xD Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Kasia! Warn usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Nick: Agatka Powód warna: Nieodpowiedni awatar. Wulgaryzmy na czacie. Dlaczego mamy zdjąć twojego warna?: No święta są. Czas wybaczania XD. Takie żarty tylko szefie. Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Kasia! Warn usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Nick:Mlody_Desperados_ Powód warna:Spamowanie Dlaczego mamy zdjąć twojego warna?:Święta są no i byłem grzeczny w tym roku :3 Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Kasia! Warn usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Nick: Hangetsu Powód warna: Shejtowanie posta, który łamał regulamin. Rzekomy spam Dlaczego mamy zdjąć twojego warna?: Ponieważ myślałem, że samo zareagowanie na post jest wbrew regualminowi, a nie potępienie go. Edytowane 25 Grudnia 2017 przez Kasia! Warn usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi