DelliX 1 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 1. Nick: DelliX 2. Imię: Kuba 3. Wiek: 18 4. Znajomość komend admina (0-10): 7/8 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Parę słów o sobie **: jestem graczem cs go zajmuję sie już tym profesjonalnie gram dużo w cs i chce żeby np na tym serwerze grały ogarnięte osoby a nie tak jest do tej pory że obrażają i tak dalej....Coś wiecej o mnie to kończę szkołę juz w tym roku i będę sie zajmował graniem w cs po skończeniu szkoły. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: tak jak napisałem na górze w punkcie chce żeby na tym serwerze grały dobre osoby a nie jak czasami jest że koleś wejdzie i bedzie skakał do każdego...chce żeby na tym serwie była fajna atmosfera gram dużo na tym serwie i widzę żę trzeba coś z tym zrobić. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4/5h jeżeli nie będę miał treningu drużynowego 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 17-23 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Ponad 2000h w cs go 3000h w 1.6 1500h w sorce 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Czekam na komentarze admiwów, ale z tego co widzę to i tak masz mierną aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Tutaj również aktywność nie powala, natomiast jest już lepsza od drugiego podania. Z Tobą problem jest taki, że masz nie wyparzoną buźkę. Piszesz w podaniu coś takiego: " chce żeby np na tym serwerze grały ogarnięte osoby a nie tak jest do tej pory że obrażają i tak dalej.... " trochę hipokryzja, gdy chcesz by na serwerze był spokój i grały osoby przynajmniej z kiełkującym ilorazem inteligencji, a sam przeczysz własnym słowom poprzez swoje zachowanie. Wczoraj, gdy grałem na serwerze podczas wchodzenia na B oczywiście padłeś za typowe "ZERO" i odpaliłeś się na mikrofonie na typa, który wchodził z Tobą. Trochę nie fart bo trafiłeś wtedy na mnie, i gdy puściłeś swoją uroczą wiązankę, zapytałem grzecznie czy masz jakiś problem. Do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi. Dodatkowo dorzucam wycinek z GameMe z zapisku czatowego. Skoro ma być to serwer na poziomie, gdzie administracja ma być pełnoletnia, to niech się też tak zachowuje. Na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi