skljk 763 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: SKLEJ TAM 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Guardzi , gracz 3. Nick oskarżonego: "Rudolf Hess" , "Huczin" , "❤ ♡ SweetMe❤ ♡" 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:163265257 , STEAM_1:1:104381779 , STEAM_1:0:243945768 5. Data i godzina zdarzenia: 20:25 6. Mapa: jb_renegade_v5 7. Opis sytuacji: Na zabawie chowany wszystko było normalnie - do czasu - żyłem tylko ja , blobi i huczin gdy nagle sweetme wychodzi wcelowany idealnie we mnie a byłem na lampie to raczej nie jest standardowa pozycja wiec poszedłem sprawdzić o co chodzi - patrze na tsa a na kanale 21. siedzą sobie rudolf , huczin i sweetme jako iż znam hasło do kanału to wszedłem i usłyszałem słowa sweetme ,,dobra to teraz dawaj info na blobiego'' czyli że dawali sobie wcześniej info gdy wyszedłem z kanału pare sekund później blobi został znaleziony - jest to po prostu śmieszne. Dziwne sweetme znajduje 2 graczy w bardzo krótkim czasie wcelowując się w nich i wygrywa akurat guard który jest z nim na ts ;)))) 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): @Kyz.! @Polar @BLOBI!/ http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_renegade_v5-1514833740-1514836440.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: 0:0/ pierwsza runda /chowany Polecam jeszcze oskarżonym przyznać się jeżeli macie ,,honor'' @22891_1489016373 na demku wszystko widać ;)) @Bucek nie jestem jeszcze jakimś agentem żeby wbijać do kogoś na ts i zaczynać nagrywać to było kilka sekund w których rudolf mówił że da info na blobiego ;v @Huczin nie do pomyślenia jest to że nie macie honoru się przyznać słyszałem co słyszałem widziałem co widzialem chodzi tu bardziej o rudolfa i sweetme ;/ @Fikus. po twojej wypowiedzi widze że nie obejrzałeś demka bo nie wiesz co zrobił lemon wyszedł we mnie wcelowanym i nie sprawdzał wgl innych kamp tylko poleciał do blobiego :)))) PS. DEMKO JEST W SKARGACH PO TO ŻEBY JE OGLĄDAC TAK FIKUS NAPEWNO BY SIĘ PRZYZNALI ŻE DALI NA MNIE INFO JAKBYM Z NIMI SIEDZIAŁ :)))))))))))))))))))))))) @Arver Przypadek że był wcelowany we mnie zabił mnie nie sprawdził pomieszczeń i od razu poszedł zabić blobiego XDDD!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 2 Stycznia 2018 przez SKLEJ TAM 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Po pierwsze nie wchodziłem wcelowany w ciebie po drugie nie powiedziałem słowa to tera dawaj info na blobiego .Wtedy kiedy sklej tam wszedł do nas na ts to rudolf powiedział że tera daje info na chuczina,nie dał tego tylko powiedział to dla żartów.Nikt mi nie dawał infa. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veqqqqqq 122 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Potwierdzam to co napisał Sklej Tam na samym początku ❤ ♡ SweetMe❤ ♡ wszedł na basen i gdyby nigdy nic spojrzał odrazu do góry na lampe na której znajdował się Sklej Tam, nie sprawdzając nawet połowy basenu wyszedł z niego i odrazu spojrzał sie na lampe na której przebywał blobi. Ten dowód to chyba potwierdzenie tej skargi bardzo doskonale. Pozdrawiam vEq.! Edytowane 1 Stycznia 2018 przez Kyz.! 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) A ja jestem oskarżony tylko o to że siedziałem na własnym tsie, tak? Jak znajdziecie nagranie z ts3 z rozmowy mojej,Rudolfa i SweetMe to chętnie posłucham, bo jakoś nie pamiętam żeby ktoś komuś dawał info na chowanym. To, że przeżyłem na chowanym to czysty przypadek. Polar chociaż nie był z nami na tsie, to też mnie nie znalazł (Dziwne??). Często się zdarzało, że siedziałem na ts3 z ludźmi, z którymi grałem jednocześnie na JB i był chowany. I nikt się o to nie czepiał (Nie do pomyślenia!!) Pozdrawiam -.-/ @SKLEJ TAM Ale ja nie mam do czego się przyznawać, bo JAK miałem dać na kogoś info skoro żyłem? Edytowane 1 Stycznia 2018 przez Huczin 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1kSu 151 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Ja pierd*le Ostatnio dzieje sie zle siedzisz sobie z kims na TS a oni odrazu info Nawet ostatnio mialem taka sytuacje ze siedzialem sobie sam na ts i na serwerze mowili ze mam info Po czym wbili do mnie na ts i sie zaczeli smiac Ludzie nie mowcie slow na wiatr kiedy nie macie pewnosci! Cytuj Potwierdzam to co napisał Sklej Tam na samym początku ❤ ♡ SweetMe❤ ♡ wszedł na basen i gdyby nigdy nic spojrzał odrazu do góry na lampe na której Ahm nie NASTEPNYM RAZEM BEDZIE PATRZYL W PODLOGE CZY KOGOS TAM NAPEWNO NIE MA BO WIESZ TE POPULARNE KAMPY JUZ SIE PRZEJADLY CO NIE? Cytuj nie jestem jeszcze jakimś agentem żeby wbijać do kogoś na ts i zaczynać nagrywać to było kilka sekund w których rudolf mówił że da info na blobiego ;v Ahm czyli nie masz dowodow ze tak powiedzial? to po co piszesz skarge? Uwaga Teraz złota mysl Jest cos takiego jak "Żart" nawet jesli powiedzial dawaj info na (Jedni pisza huczina inni Biobiego) mogl to Powiedziec w celach HUMORYSTYCZNYCH @SKLEJ TAM Czemu ty mnie o to oskarżasz ??? ogladalem demko i wszystko widzialem moze i przyszedl wcelowany ale mogl odrazu znac ta kampe :V Ba To ze ktos powiedzial ze Daj Info to odrazu wyszedles z placzem z ts ze piszesz skarge? bylo posluchac calej rozmowy ;> to jakby sie nie przyznali to po co piszesz skarge bez dowodow? Okej Nastepnym razem napisze na ciebie skarge bo slyszalem ze zrobiles "Cos Tam Cos Tam" ale dowodow nie mam -.-/ Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Fikus. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arver 80 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Powiem tak nie rozumiem waszego zachowania i to już w starym roku jak i nowym. Skarga do odrzucenia z powodu braku dowodów przynajmniej dla mnie jak i Huczina Sytuacja wyglądała tak że śmieszkowaliśmy sobie że będziemy podawać info, ale nie podawaliśmy sobie było to w celach humorystycznych. Nie czuje się winien ze względu na to że nie miało miejsca żadne podawanie infa! Zakładam że to był przypadek gdy znalazł ciebie na lampie. Nie mam nic do dodania. Pozdrawiam -.-/ @SKLEJ TAM właśnie dlatego jak bym to posądził O WH A nie O dodawanie infa Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Arver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Niewystarczająca ilość dowodów Odrzucam Edytowane 4 Stycznia 2018 przez KonWoy Pomyliłem skargi, werdykt przeniesiony, dodany werdykt 1 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi