Parys 33 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Komputer/Laptop: Komputer System na którym pracujesz: Windows 10 Informacje o komputerze / laptopie ( procesor,karta graficzna itd)*: Gtx 1070 8gb , intel core i5, 8gb ram Myszka jest nowa i u brata na laptopie działa jak należy. W czym masz problem?: Podczas gry w cs gdy strzelam "pestkując" zacina mi się myszka dosłownie na 1 sek a czasem nawet blokuje i leci cala seria z broni Nagle przestaje on częściowo reagować na kliknięcia. Co czwarte lub piąte kliknięcie nie jest przez system rejestrowane, co jest irytujące, gdyż utrudnia to pracę. Tutaj chodzi mi o cs`a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Nwm czy to ci coś da, ale miałem podobny problem no może troche inny.... Ja jak.ialem starą myszke to zawsze tak robiłem, że wchodziłem w ustawienia Klawiatura i myszka i brałem ustawienia początkowe... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Czy to nie jest tak, że to może są ścinki komputera? Csa może? Ewentualnie gniazdko może mieć spięcie lub myszka może nie być dopięta do końca. Jest jeszcze możliwość, że kabel przerywa. Sprawdź wszystko to, co napisałem i odpowiedz. W razie czego, to pisz dalej. To może problem myszki i jej reakcji, ponieważ trzeba ją przeczyścić od środka. Powinno pomóc. Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Hangetsu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys 33 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 @Polar Nic nie pomogło @Hangetsu Komputera nie ścina, cs`a raczej też być może gniazdko ale wątpię , kabel w porządku Problem tkwi w tym, że strzelam z opóźnieniem (tak jak by) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Wyłącz akcelerację myszki jeśli masz włączoną, lub włącz jeśli masz wyłączoną, powinno pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Spróbuj TEGO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys 33 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Wszystko już działa, trzeba było zrobić reinstal cs`a Można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi