Wonsky 220 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Twój nick: leci hawajska podwojna szynka Wiek: 17 Kilka słów o Tobie: Dobry, interesuję się motoryzacją, csem, dziewczynami. W wolnych chwilach lubię się bawić w mechanika. Dlaczego starasz się o tę funkcję?:Często się nudzę wieczorami, dlatego myślę że mogę wspomóc jakoś serwer. Może GT jest słabe, ale myślę że poprawię. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:Tak Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 9/10 Staż w grze:8-9 lat będzie Link do Twojego GameTrackera: Nicki zmieniam jak rękawiczki więc, podam wam 2 linki do GT https://www.gametracker.com/player/BEEMKA NA 3 KOLACH/193.33.176.143:27015/ https://www.gametracker.com/player/leci hawajska podwojna szynka/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 1-2 godziny w dni robocze, w weekendy trochę dłużej Czy uiścisz składkę adminowską?:Tak 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OptimusPrim 402 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jestem na NIE: -GT A tak na serio to TAK: -Staż -Dobrze sprawował się jako admin -Składeczka Dodatkowa para rąk do pracy zawsze się przyda Nic tylko brać GT nadrobi a chłopak zdolny jest. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiszczKunk 79 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Na tak +Składka +AMX +Staż +Był adminiem 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsu 281 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Na tak: +Składka +Staż +Doświadczenie +Ogarnięta mordka Jedynie GT do poprawy, okresik próbny. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stary Niko 68 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 jestem za okresem próbnym wszystko dobrze ale te gt popraw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,393 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Dla mnie te podanie za szybko,pograj trochę na serwerze nie łamiąc regulaminu. Zapraszam za tydzień/dwa do napisania kolejnego podania 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,393 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts