Wonsky 220 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Twój nick: leci hawajska podwojna szynka Wiek: 17 Kilka słów o Tobie: Dobry, interesuję się motoryzacją, csem, dziewczynami. W wolnych chwilach lubię się bawić w mechanika. Dlaczego starasz się o tę funkcję?:Często się nudzę wieczorami, dlatego myślę że mogę wspomóc jakoś serwer. Może GT jest słabe, ale myślę że poprawię. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:Tak Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 9/10 Staż w grze:8-9 lat będzie Link do Twojego GameTrackera: Nicki zmieniam jak rękawiczki więc, podam wam 2 linki do GT https://www.gametracker.com/player/BEEMKA NA 3 KOLACH/193.33.176.143:27015/ https://www.gametracker.com/player/leci hawajska podwojna szynka/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 1-2 godziny w dni robocze, w weekendy trochę dłużej Czy uiścisz składkę adminowską?:Tak 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Jestem na NIE: -GT A tak na serio to TAK: -Staż -Dobrze sprawował się jako admin -Składeczka Dodatkowa para rąk do pracy zawsze się przyda Nic tylko brać GT nadrobi a chłopak zdolny jest. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczKunk 79 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Na tak +Składka +AMX +Staż +Był adminiem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Na tak: +Składka +Staż +Doświadczenie +Ogarnięta mordka Jedynie GT do poprawy, okresik próbny. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Niko 68 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 jestem za okresem próbnym wszystko dobrze ale te gt popraw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Dla mnie te podanie za szybko,pograj trochę na serwerze nie łamiąc regulaminu. Zapraszam za tydzień/dwa do napisania kolejnego podania 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi