Suicide Wolf 9 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 (edited) Na tabie zawsze bylo widac jaka kto ma klase, Ludzie zaczeli zmieniac grupy i przez to caly czas zmieniaja sobie na np VacFrags. Prosze wypowiedziec sie czy wam to odpowiada ze nie widac jaka kto ma klase czy chcecie by byla dodana regulka do regulaminu z mojej strony to dla mnie obojetne Po intrygach z graczami zrobilem glosowanie: Edited January 4, 2018 by Suicide Wolf Dolaczam zdj z glosowania 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samobójca 115 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Mi to tam różnicy nie robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,503 Posted January 4, 2018 Root Share Posted January 4, 2018 To zostało dodane dla Was, byście wiedzieli kto kim gra. Jeżeli Wam to nie przeszkadza, to mi tym bardziej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burmee 45 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Ja osobiście uważam, że nie robi to takiej dużej różnicy, czy widać Prefiks/Tag przed nickiem, który wskazuje jaką klasą postaci ktoś gra, aczkolwiek nowy gracz pewnie chciałby wiedzieć kim dana osoba gra, ale w tej sytuacji są osoby, które już dłużej grają i na pewno odpowiedzą takiej osobie na pytanie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts