Suicide Wolf 9 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Na tabie zawsze bylo widac jaka kto ma klase, Ludzie zaczeli zmieniac grupy i przez to caly czas zmieniaja sobie na np VacFrags. Prosze wypowiedziec sie czy wam to odpowiada ze nie widac jaka kto ma klase czy chcecie by byla dodana regulka do regulaminu z mojej strony to dla mnie obojetne Po intrygach z graczami zrobilem glosowanie: Edytowane 4 Stycznia 2018 przez Suicide Wolf Dolaczam zdj z glosowania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Mi to tam różnicy nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 To zostało dodane dla Was, byście wiedzieli kto kim gra. Jeżeli Wam to nie przeszkadza, to mi tym bardziej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burmee 45 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ja osobiście uważam, że nie robi to takiej dużej różnicy, czy widać Prefiks/Tag przed nickiem, który wskazuje jaką klasą postaci ktoś gra, aczkolwiek nowy gracz pewnie chciałby wiedzieć kim dana osoba gra, ale w tej sytuacji są osoby, które już dłużej grają i na pewno odpowiedzą takiej osobie na pytanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi