Hepi 88 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Wzór: 1. Nick: Hepi 2. Imię: Adam 3. Wiek: 14 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Owszem 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/695033 8. Parę słów o sobie: Mam na imię Adam i mieszkam w małej miejscowości na śląsku. Interesuję się prawem oraz psychologią, chociaż nie jest to zbyt istotna rzecz do pełnienia owej funkcji administratora. Grałem na tutejszym serwerze od ponad 2 lat, jak również posiadałem rok administratora. i myślę że sprawowałem się tutaj nienagannie mimo swojego niskiego wieku. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Bardzo zależy mi po prostu na tym by serwer się rozwinął jeszcze dalej, chciałbym też zrekompensować swoją strasznie długą nieaktywność. Boli mnie również to że jeżeli nie ma administratora, a dzieje się bałagan na deathrun'ie to nie mogę nic zdziałać. 10. Steam_ID: STEAM_1:0:200134198 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1 do 4 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w ciągu tygodnia raczej godziny wieczorne, w weekendy zależy od dnia 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ponad 1000h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, na tym serwerze kilka razy ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamrauZiom 5 Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Na tak. +ogarniety +mikrofon +otwarty dla graczy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezuss1337 38 Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Na tag. Ogarnięty i doświadczony w adminowaniu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stew 31 Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Na tak +Mutacja +zabawny +ogarnięty -składka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny. 415 Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Gratuluje, zostajesz przyjęty na okres próbny 15dni, w tym czasie masz nadrobić aktywność na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny. 415 Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts