HsFataL 7 Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Nick:HsFataLLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:1v1 arenkiLink do bana: http://1vs1csgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:201159486&advType=steamid&Submit Zbyt długi ban prosze o ukaranie admina ostrzeżeniem.Pozatym obrażanie gracza a nie graczy i nie wie oco chodzi a się wtrąca 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter 399 Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 @-_- Ja to nie wiem co to za prośby o ub są ... @Browar załatw to z nim. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,528 Posted January 7, 2018 Root Share Posted January 7, 2018 Otworzyłem i przeniosłem do Skarg na 1v1. @damianzwolak oraz @Browar, a także @King Widzę, że miał w historii już jakieś bany, a więc czekam na to co napisze admin oraz opiekuni 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HsFataL 7 Posted January 7, 2018 Author Share Posted January 7, 2018 @Browar za zbyt długiego bana jak na takie wykroczenie i bez dania ostrzeżenia-kicka przed zbanowaniem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
King 22 Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Dostales bana za obrazanie ludzi jak nie ma admina to robisz co chcesz i doskonale wiesz ze lamiesz regulamin albo raszujesz puszczasz bindy obrazasz wszystkich wbilem na server i zwyzywales jakiegos gracza nie byl to pierwszy raz wiec dostales na 1d bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browar 169 Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 3.2 Obrażanie graczy: Ban 10 min -> Ban 2h -> Ban 1 wk To tak dla przypomnienia, a dostałeś tylko 1 dzień przy tak długiej histori banów. Odrzucam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browar 169 Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts