HsFataL 7 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Nick:HsFataLLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:1v1 arenkiLink do bana: http://1vs1csgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:201159486&advType=steamid&Submit Zbyt długi ban prosze o ukaranie admina ostrzeżeniem.Pozatym obrażanie gracza a nie graczy i nie wie oco chodzi a się wtrąca 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 @-_- Ja to nie wiem co to za prośby o ub są ... @Browar załatw to z nim. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Otworzyłem i przeniosłem do Skarg na 1v1. @damianzwolak oraz @Browar, a także @King Widzę, że miał w historii już jakieś bany, a więc czekam na to co napisze admin oraz opiekuni 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HsFataL 7 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 @Browar za zbyt długiego bana jak na takie wykroczenie i bez dania ostrzeżenia-kicka przed zbanowaniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King 22 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Dostales bana za obrazanie ludzi jak nie ma admina to robisz co chcesz i doskonale wiesz ze lamiesz regulamin albo raszujesz puszczasz bindy obrazasz wszystkich wbilem na server i zwyzywales jakiegos gracza nie byl to pierwszy raz wiec dostales na 1d bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 3.2 Obrażanie graczy: Ban 10 min -> Ban 2h -> Ban 1 wk To tak dla przypomnienia, a dostałeś tylko 1 dzień przy tak długiej histori banów. Odrzucam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi