roxta 0 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: roxta 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: InaTimeR❤NTNZ❤ 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:212592263 5. Data i godzina zdarzenia: 23 stycznia 2018 koło 20:45 6. Mapa: jb_nm_kistroll_b1b 7. Opis sytuacji: InaTimer wyszedł sobie z GR na FD i wesoło zabijał sobie z kosy około 6 więźniów. Twierdził przy tym że tak może robić bo on tylko "broni się". Niestety w regulaminie jest zakaz wychodzenia z GR na FD 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_nm_kistroll_b1b-1516733040-1516735800.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: 6:1 dla CT, sytuacja zaczyna się od około 16:30/16:20 @Hangetsu @SharD Pytałem się @KonWoy i mówił że sam tak nie robił więc inatimer po prostu kłamie @Fajny Nick. dzięki, zmieniłem Edytowane 26 Stycznia 2018 przez roxta 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) @roxta Jest zabronione wychodzenie z GR'a, ale jeśli takowe zdarzenie będzie miało miejsce, to CT ma się bronić wyłącznie nożem. Jak dla mnie skarga do odrzucenia. @SharD czyli to wyglądało tak, że wychodził z gra, gonił i zabijał więźniów? Jeśli tak, to zwracam honor, skarga jak najbardziej do przyjęcia. @InaTimeR powiedz sam jak to wyglądało i czemu mimo upomnień od guarda robiłeś to samo? Edytowane 25 Stycznia 2018 przez Hangetsu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) @Hangetsuale on celowo wychodzi z gr by zabijac wiezniow pomimo, że jest zakaz opuszczania gr. A poza tym w tym samym dniu spotkalem sie z taka akcja i tlumaczylem mu ze nie moze tak robic. Dla mnie skarga jak Bajbardziej sluszna. E: jestem w szkole i nie mam jak sprawdzić demka. W moim przypadku robil to specjalnie ale tlumaczyl ze @KonWoy tak robil xdddd i ze mu 3 innych guardow mowilo ze tak mozna. Wtedy nie reagowalem bo nic nie bylo o tym w regulaminie i musialem sie upewnic. Przynajmniej z jego tłumaczenia tak wywnioskowalem xd. @roxta ja tez pytalem :v Edytowane 25 Stycznia 2018 przez SharD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Prosta Sprawa Albo Pingwinek chciał sobie "pośmieszkować", albo nie zna pojęcia obrony, jak i samego regulaminu! Wielu graczy zostało niesłusznie zabitych(Mass FK), więc pingwinek powinien to im zrekompensować. Dał WG, ale dopiero w drugiej rundzie po FD, a zabawa powinna być wcześniej, w Poniedziałek. Rozumiem, że podobno 3 guardów mu mówiło o możliwości wychodzenia z GRa podczas FD, pod warunkiem, że będzie się bronił tylko nożem. Ale: 1. Problem jest taki, że taki punkt nie istnieje (jak wcześniej zauważył Shard) 2. Nawet, jeśli byłaby wzmianka w regulaminie o możliwości wychodzenia z GRa i obrony za pomocą kosy, to oskarżony bezczelnie atakował terrorystów, którzy się bawili na mapie i nie stanowili dla Niego zagrożenia! To oznacza, jak pisałem wyżej, że doszło do Mass FK. Czy Pingwinek powinien ponieść konsekwencje w postaci bana? Myślę, że tak. Będąc w CT powinien się wykazać znajomością regulaminu. Tym razem się nie popisał, ale uważam, że nie powinna to być surowa kara! Opiekun zdecyduje! Pozdrawiam -.-/ 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 20 godzin temu, roxta napisał: http://steamcommunity.com/profiles/76561198385450254/ To nie jest steam ID tylko steam profilowe. 2 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Popraw steam id 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Gracz otrzymuje bana na 4h, koledzy wyżej wytłumaczyli jak działa "obrona własna"z kosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi