Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na InaTimeR❤NTNZ❤

roxta

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick:

roxta

2. Kto zawinił? (admin/gracz):

gracz

3. Nick oskarżonego:

InaTimeR❤NTNZ❤

4. Steam_ID oskarżonego:

STEAM_1:0:212592263

5. Data i godzina zdarzenia:

23 stycznia 2018 koło 20:45

6. Mapa:

jb_nm_kistroll_b1b

7. Opis sytuacji:

InaTimer wyszedł sobie z GR na FD i wesoło zabijał sobie z kosy około 6 więźniów. Twierdził przy tym że tak może robić bo on tylko "broni się". Niestety w regulaminie jest zakaz wychodzenia z GR na FD

8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):

http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_nm_kistroll_b1b-1516733040-1516735800.zip

9. Wynik/numer rundy/czas:
6:1 dla CT, sytuacja zaczyna się od około 16:30/16:20

@Hangetsu @SharD Pytałem się @KonWoy i mówił że sam tak nie robił więc inatimer po prostu kłamie
@Fajny Nick.  dzięki, zmieniłem
Edytowane przez roxta
  • Zmieszany 2
  • Uwielbiam 3

@roxta Jest zabronione wychodzenie z GR'a, ale jeśli takowe zdarzenie będzie miało miejsce, to CT ma się bronić wyłącznie nożem.

Jak dla mnie skarga do odrzucenia. 

@SharD czyli to wyglądało tak, że wychodził z gra, gonił i zabijał więźniów? Jeśli tak, to zwracam honor, skarga jak najbardziej do przyjęcia.

@InaTimeR powiedz sam jak to wyglądało i czemu mimo upomnień od guarda robiłeś to samo?

Edytowane przez Hangetsu
  • Like 1

@Hangetsuale on celowo wychodzi z gr by zabijac wiezniow pomimo, że jest zakaz opuszczania gr. A poza tym w tym samym dniu spotkalem sie z taka akcja i tlumaczylem mu ze nie moze tak robic.

Dla mnie skarga jak Bajbardziej sluszna.

E: jestem w szkole i nie mam jak sprawdzić demka. W moim przypadku robil to specjalnie ale tlumaczyl ze @KonWoy tak robil xdddd i ze mu 3 innych guardow mowilo ze tak mozna. Wtedy nie reagowalem bo nic nie bylo o tym  w regulaminie i musialem sie upewnic. Przynajmniej z jego tłumaczenia tak wywnioskowalem xd.

@roxta ja tez pytalem :v

Edytowane przez SharD
  • Like 1

Prosta Sprawa

Albo Pingwinek chciał sobie "pośmieszkować", albo nie zna pojęcia obrony, jak i samego regulaminu!

Wielu graczy zostało niesłusznie zabitych(Mass FK), więc pingwinek powinien to im zrekompensować.

Dał WG, ale dopiero w drugiej rundzie po FD, a zabawa powinna być wcześniej, w Poniedziałek. 

Rozumiem, że podobno 3 guardów mu mówiło o możliwości wychodzenia z GRa podczas FD, pod warunkiem, że będzie się bronił tylko nożem. Ale: 

1. Problem jest taki, że taki punkt nie istnieje (jak wcześniej zauważył Shard)

2. Nawet, jeśli byłaby wzmianka w regulaminie o możliwości wychodzenia z GRa i obrony za pomocą kosy, to oskarżony bezczelnie atakował terrorystów, którzy się bawili na mapie i nie stanowili dla Niego zagrożenia! To oznacza, jak pisałem wyżej, że doszło do Mass FK.

Czy Pingwinek powinien ponieść konsekwencje w postaci bana?

Myślę, że tak.

Będąc w CT powinien się wykazać znajomością regulaminu. Tym razem się nie popisał, ale uważam, że nie powinna to być surowa kara!

Opiekun zdecyduje!

Pozdrawiam

-.-/

• Like 3
  • Uwielbiam 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności