pmrozikq 5 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 1. Nick: Mrozik 2. Imię: Filip 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/734469 8. Parę słów o sobie **: Jestem Filip , interesuję się grami fps oraz motoryzacją 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ sam przestrzegam regulaminu i denerwuje mnie gdy jakikolwiek gracz go łamie , lubię wtedy także ich banować. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:152372667 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): zazwyczaj popołudniu 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: konto steam mam już 2 rok , ponad 2tyś. h w cs 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRISXD 0 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 +rep 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Jestem na tak +wiek +mikrofon +składka +doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafiozo95 0 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Jestem na tak, Na serwerze NEW DIABLO MOD brakuje admina który "trzymał by rękę na pulsie". Nie mówiąc iż Admin Hades jest "nie aktywny" czy coś bo wiadomo każdy ma realne życie itd. + wiek +mikrofon +regulamin +składka Nie wiem jak u gracza "Mrozik" z doświadczeniem Admina ale sądzę że da sobie radę na tym stanowisku. I proszę przyznajcie mu Admina bo czasami brakuje tego na serwerze +REP dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sater 0 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 +rep PS. Podobno ma już 20 lat doświadczenia w zawodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi