pmrozikq 5 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 1. Nick: Mrozik 2. Imię: Filip 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/734469 8. Parę słów o sobie **: Jestem Filip , interesuję się grami fps oraz motoryzacją 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ sam przestrzegam regulaminu i denerwuje mnie gdy jakikolwiek gracz go łamie , lubię wtedy także ich banować. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:152372667 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): zazwyczaj popołudniu 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: konto steam mam już 2 rok , ponad 2tyś. h w cs 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRISXD 0 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 +rep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Hades 60 Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Jestem na tak +wiek +mikrofon +składka +doświadczenie 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiozo95 0 Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Jestem na tak, Na serwerze NEW DIABLO MOD brakuje admina który "trzymał by rękę na pulsie". Nie mówiąc iż Admin Hades jest "nie aktywny" czy coś bo wiadomo każdy ma realne życie itd. + wiek +mikrofon +regulamin +składka Nie wiem jak u gracza "Mrozik" z doświadczeniem Admina ale sądzę że da sobie radę na tym stanowisku. I proszę przyznajcie mu Admina bo czasami brakuje tego na serwerze +REP dla niego Link to comment Share on other sites More sharing options...
sater 0 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 +rep PS. Podobno ma już 20 lat doświadczenia w zawodzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,829 Posted January 31, 2018 Root Share Posted January 31, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts