TajskaZupkaPupka 10 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 (edited) Nick:Tajska Zupka Pupka Here B0t Powód rezygnacji:Brak czasu , maturka Cos od siebie: Dziękuję za danie mi szansy posiadania rangi admina na tej zacnej sieci , bardzo mi się podobało , mili ludzie , miła atmosfera . Pozdrawiam wszystkich , a w szczególności graczy i administracje only dd2 . Pozdrawiam pocieszne mordy Pozdro @Wercia.@Ten Brzydki@Xxxzu@Syriusz@PIOTR_xD@Dlugimaksz@MM.@Fox28081995@promistrz@CreW_@GrzegorzxD@brzeczyszczykiewicz@Discus@krzychux@Selena@Zyguś Gnomik ;* , Kacpereq <3 , jasiu terrorysta *.* , Cannabis King . Jak o kimś zapomniałem to najmocniej przepraszam na szybko pisałem Edited January 30, 2018 by TajskaZupkaPupka 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quattro 237 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Szkoda mam nadzieję że jak załatwisz wszystko to wrócisz do nas jeszcze . Rezygnacje przyjmuje a tobie życzę powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,385 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts