TajskaZupkaPupka 10 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Nick:Tajska Zupka Pupka Here B0t Powód rezygnacji:Brak czasu , maturka Cos od siebie: Dziękuję za danie mi szansy posiadania rangi admina na tej zacnej sieci , bardzo mi się podobało , mili ludzie , miła atmosfera . Pozdrawiam wszystkich , a w szczególności graczy i administracje only dd2 . Pozdrawiam pocieszne mordy Pozdro @Wercia.@Ten Brzydki@Xxxzu@Syriusz@PIOTR_xD@Dlugimaksz@MM.@Fox28081995@promistrz@CreW_@GrzegorzxD@brzeczyszczykiewicz@Discus@krzychux@Selena@Zyguś Gnomik ;* , Kacpereq <3 , jasiu terrorysta *.* , Cannabis King . Jak o kimś zapomniałem to najmocniej przepraszam na szybko pisałem Edytowane 30 Stycznia 2018 przez TajskaZupkaPupka 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Szkoda mam nadzieję że jak załatwisz wszystko to wrócisz do nas jeszcze . Rezygnacje przyjmuje a tobie życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi