Koudeyn 7 Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 (edited) Witam a więc mam pytanie gdzie przechowujecie swoja grafike zeby moznabyło ją udostępnić w IMG/IMG na forum , problem w tym ze wiekszosc hostingów jak iv.pl i inne darmowe hostingi oferują np. 30 dniowy hosting a potem prace znikają, na dysku google moze pliki graficzne nie znikaja ale nie idzie ich wstawić linkiem i zaprezentowac, a potrzebne mi to wszystko bo chce wrocic do grafiki a nawet nie mam zadnego portofolio po formacie i reszcie plików wstawianych na "tymczasowe" hostingi. Edited February 2, 2018 by Koudeyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,385 Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Imgur, chyba najlepszy pod względem jakości oraz braku limitów. I prace nie znikną. iv to najgorszy syf jaki powstał. A ludzie i tak z tego korzystają >.> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esme 2,239 Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Również polecam imgura, wszystko możesz ładnie ponazywać, poogarniać tam, więc warto mieć konto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s t a r g i r l 3,949 Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Również osobiście polecam imgur, żadne pracę dodane przez niego nie znikają oraz sama jakoś jest bardzo dobra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts