Koudeyn 7 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Witam a więc mam pytanie gdzie przechowujecie swoja grafike zeby moznabyło ją udostępnić w IMG/IMG na forum , problem w tym ze wiekszosc hostingów jak iv.pl i inne darmowe hostingi oferują np. 30 dniowy hosting a potem prace znikają, na dysku google moze pliki graficzne nie znikaja ale nie idzie ich wstawić linkiem i zaprezentowac, a potrzebne mi to wszystko bo chce wrocic do grafiki a nawet nie mam zadnego portofolio po formacie i reszcie plików wstawianych na "tymczasowe" hostingi. Edytowane 2 Lutego 2018 przez Koudeyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Imgur, chyba najlepszy pod względem jakości oraz braku limitów. I prace nie znikną. iv to najgorszy syf jaki powstał. A ludzie i tak z tego korzystają >.> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Również polecam imgura, wszystko możesz ładnie ponazywać, poogarniać tam, więc warto mieć konto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Również osobiście polecam imgur, żadne pracę dodane przez niego nie znikają oraz sama jakoś jest bardzo dobra. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi